News

Accident grav în județul Neamț. Două persoane încarcerate, după impactul dintre o autoutilitară și un autoturism

20.05.2020 | 15:04
Accident grav in judetul Neamt Doua persoane incarcerate dupa impactul dintre o autoutilitara si un autoturism
Accident grav în județul Neamț. Două persoane încarcerate, după impactul dintre o autoutilitară și un autoturism. Sursa foto: stiri-neamt.ro
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a petrecut miercuri în județul Neamț. Două persoane sunt în stare gravă după ce au fost încarcerate în fiarele a două mașini care au intrat în coliziune.

Accident grav în județul Neamț. Două persoane încarcerate, după impactul dintre o autoutilitară și un autoturism

Un accident rutier grav a avut loc miercuri dimineață în județul Neamț. Două persoane au rămas încarcerate după ciocnirea dintre o autoutilitară și un autoturism care a avut loc în această dimineață pe DN 15 C, în localitatea Bălţăteşti.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate de ISU Neamț, Potrivit ISU Neamț, în jurul orei 08.47, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut în comuna Bălțătești.

În urma accidentului rutier, produs între o autoutilitară și un autoturism, două persoane au rămas încarcerate.

ADVERTISEMENT

Pompierii s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.

Cele două persoane încarcerate din autoturism au fost scoase de pompieri cu ajutorul echipamentelor speciale pentru descarcerare. Un bărbat de 30 de ani și o femeie de 70 de ani au fost preluate de două echipaje de la SAJ, anunță Monitorul de Neamț.

ADVERTISEMENT

În ce condiții a avut loc evenimentul rutier

“Cele două victime încarcerate din autoturism au fost scoase de pompieri cu ajutorul echipamentelor speciale pentru descarcerare. Un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 70 de ani au fost preluate de două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a precizat Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț.

Conform primelor cercetări de la fața locului, s-a constatat faptul că în timp ce un tânăr de 30 de ani, din Târgu-Neamţ conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Bălţăteşti, din direcţia Târgu-Neamţ – Piatra-Neamţ, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamţ.

ADVERTISEMENT

Din acest impact extrem de violent a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a unei femei, de 70 de ani, din Târgu Neamţ, pasageră în autoturism. Cele trei persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT