News

Accident grav în magazinul Bucur Obor. Un dulap a căzut peste un copil de 6 ani

Un copil de 6 ani și 5 luni a fost transportat de urgență la spital vineri, după ce un dulap din magazinul Bucur Obor a căzut peste el. Medicii care l-au consultat au decis că trebuie operat de urgență.
20.05.2022 | 19:34
Accident grav in magazinul Bucur Obor Un dulap a cazut peste un copil de 6 ani
Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului din magazinul Bucur Obor. Foto: commons.wikimedia.org
ADVERTISEMENT

Conform ultimelor informații, copilul a fost lovit la cap și medicii au constatat că are nevoie de intervenție chirurgicală de urgență. Când a fost coborât din ambulanță, minorul acuza o stare de somnolență.

Primele informații ale polițiștilor

În data de 20.05.2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un minor ar fi fost lovit, în incinta unui complex comercial, de un dulap.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8, precum și echipaj de prim ajutor, dar minorul nu a mai fost găsit la fața locului. Din primele verificări a  rezultat că acest eveniment a avut loc, dar imediat părinții și copilul ar fi părăsit magazinul.

În urma verificarilor efectuate de către Secția 8 Poliție, a fost identificată familia, minorul fiind la acest moment în evaluare medicală la un spital din Sectorul 1. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat transmis de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Copilul a suferit un traumatism cranian

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la libertatea.ro, copilul a fost lovit atât de puternic încât a suferit un traumatism cranian. Mai departe, el va fi operat la secția de neurochirurgie a Spitalului Grigore Alexandrescu din București.

Purtătoaree de cuvânt a spitalului, medicul Raluca Alexandru, a oferit ultimele informații despre acest subiect: „A ajuns la spitalul nostru. Are un traumatism cranian care necesită intrarea de urgență în sala de operație la neurochirurgie. A venit somnolent, adus de părinți.”

ADVERTISEMENT

Poliția efectuează continuare cercetări la magazinul Bucur Obor pentru a se stabili cum a fost posibil acest accident grav. Secția de Neurochirurgie Pediatrică a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din București a fost inaugurată la 1 Octombrie 2016.

Aici sunt tratate mai multe afecțiuni neurochirurgicale pediatrice. În elaborarea planului secției, în dotarea și în organizarea acesteia au fost luate ca model unele dintre cele mai faimoase clinici de neurochirurgie și neurochirurgie pediatrică din lume.

ADVERTISEMENT

 

Tags: