News

Accident grav în Prahova. Șase răniți, printre care un bebeluș, după coliziunea a două mașini

Un grav accident rutier a avut loc duminică în Prahova. Șase răniți, printre care un bebeluș, au rezultat după coliziunea a două mașini.
26.03.2023 | 19:49
Accident grav in Prahova Sase raniti printre care un bebelus dupa coliziunea a doua masini
Un bebeluș de 11 luni și alte cinci persoane, rănite într-un grav accident rutier produs în Prahova. Sursa foto: observatorulph.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident grav în județul Prahova. Șase oameni au fost răniți, printre care și un bebeluș, după coliziunea violentă a două mașini. Toate persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

Un bebeluș de 11 luni și alte cinci persoane, rănite într-un grav accident rutier produs în Prahova

Evenimentul rutier a fost consemnat duminică după-amiază, în localitatea Vălenii de Munte, pe DN 1A. Aici, două mașini conduse de doi tineri cu vârstele de 19 și 23 de ani au intrat într-o coliziune puternică.

ADVERTISEMENT

În vehiculele implicate în accident se aflau în total șase persoane, printre care un bebeluș de doar 11 luni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, citat de presa locală.

La locul accidentului au ajuns rapid mai multe echipaje de la ambulanță. În urma evaluării medicale, s-a decis ca toţi pasagerii să fie transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, precizează reprezentanţii ISU.

ADVERTISEMENT

La unitatea medicală din Prahova au fost transportați cei doi conducători auto de 19 și 23 de ani. Alături de aceștia au mai avut nevoie de îngrijiri alți doi tineri cu vârstele de 17 și 26 de ani și o tânără de 22 de ani împreună cu fetița de 11 luni, scrie ObservatorulPh.

Conform procedurilor de rigoare în astfel de cazuri, șoferii implicați în accident au fost supuși testării cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost negativ pentru ambii șoferi. În continuare, polițiștii de la Rutieră continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Eveniment rutier și pe Autostrada A1. Incendiu la o mașină

Un incident rutier a avut loc și pe pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 268, pe sensul către Sebeș. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în zona localității Săliște, județul Sibiu, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism ce se află pe banda de urgență.

Din fericire nu au fost persoane rănite. Din cauza fumului degajat de incendiu, vizibilitatea a fost redusă. La orele după-amiezii, traficul a fost oprit total pe sensul de mers către Sebeș. Forțe MAI s-au deplasat la fața locului.

ADVERTISEMENT

”La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism, fiind lichidat prompt de pompieri. Cauza probabil de izbucnire a fost efectul termic (supraîncălzire) produs la compartimentul motor care prezenta defecțiuni. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, anunță autoritățiile

ADVERTISEMENT