News

Accident grav în Timiș. Un autocar a intrat într-o casă. Cinci persoane au fost rănite

02.05.2020 | 16:15
Accident grav in Timis Un autocar a intrat intro casa Cinci persoane au fost ranite
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav avut loc sâmbătă în județul Timiș, iar un autocar a intrat într-o casă după o coliziune cu un autoturism.

Accident grav în Timiș. Un autocar a intrat într-o casă

Conform tion.ro, pompierii și polițiștii au intervenit promp la locul accidentului care s-a produs în localitatea Sânnicolau Mare din județul Timiș și în urma căruia un autoturism s-a oprit într-o casă.

ADVERTISEMENT

Din primele informații furnizate de ISU Timiș, pe o stradă din Sânnicolau Mare a avut loc un accident între un autocar în care se aflau 20 de persoane și un autoturism, în care se afla doar șoferul.

În urma impactului, autocarul a fost proiectat într-o casă în care se aflau două persoane cu dizabilități. Cele două persoane din casă au fost extrase de pompieri, iar trei persoane, două din autocar și șoferul autoturismului, aflat în stare gravă, primesc îngrijiri la fața locului.

ADVERTISEMENT

Șoferul autoturismului, vinovat de accident

În urma accidentului a fost spartă și o conductă de gaz, pompierii asigurând și măsurile PSI în zonă. Ei au intervenit cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și opt pompieri.

Accidentul s-a petrecut pe centura orașului Sânnicolau Mare, iar una dintre persoanele rănite a fost deja transportată la spital. Toată zona a fost evacuată până la remedierea problemei cu conducta de gaz.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că o femeie de 45 de ani, care conducea un autoturism pe strada Șaguna din Sânnicolau Mare, nu a acordat prioritate de trecere unui autocar, la intersecția cu strada Horia.

În urma impactului, atât șoferița cât și șoferul din autocar, un bărbat de 54 de ani, au fost răniți. La spital au ajuns și trei pasagere din autobuz. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Un polițist din Brigada Rutieră aflat pe motocicletă a fost accidentat de o mașină pe Șoseaua Pantelimon din București, după ce șoferul autoturismului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei.

ADVERTISEMENT