News

Incidente grave în Maramureș din cauza condițiilor meteo. Un copac s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers

Un copac s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers, pe Drumul Judeţean 183, în Maramureș. Un alt accident grav a avut loc pe DN 1C.
03.01.2024 | 12:40
Incidente grave in Maramures din cauza conditiilor meteo Un copac sa prabusit peste o masina aflata in mers
Copac prăbușit peste o mașină, în Maramureș. Foto News.ro
ADVERTISEMENT

Incidente grave în Maramureș din cauza condițiilor meteo, înregistrate miercuri, 3 ianuarie. Vremea rea a dat bătăi de cap locuitorilor din mai multe zone din Maramureș, având loc mai multe accidente rutiere.

Copac prăbușit peste o mașină, în Maramureș

Un copac s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers, pe Drumul Judeţean 183, spre localitatea Izvoare. Evenimentul a fost anunțat de Prefectura Maramureș, care a precizat că un copac putred a căzut din cauza greutății zăpezii.

ADVERTISEMENT

În cădere, acesta a rupt și împins un alt copac din pădure pe drumul județean. Aici s-a prăbușit peste mașina aflată în mers. Din fericire, șoferul și pasagerii nu au fost răniți, însă autoturismul a fost avariat.

Un alt incident s-a produs pe DN 1C, în localitatea Buciumi. Un șofer de 35 de ani care se afla la volanul unei autoutilitare și se deplasa dinspre Dej spre Baia Mare, a pierdut controlul asupra volanului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat într-o mașină condusă de o tânără de 29 de ani. Autoutilitara a ajuns în decor și s-a răsturnat în afara carosabilului. De asemenea, mașina a fost și ea proiectată în afara părții carosabile.

Trei oameni au ajuns la spital

Trei persoane au fost rănite și transportate la spital în urma accidentului rutier. Este vorba despre șoferița de 29 de ani și doi pasageri care se aflau în mașina ei, în vârstă de 23 de ani, respectiv 61 de ani.

ADVERTISEMENT

„În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar autoturismul condus de o femeie de 29 de ani, a fost şi el proiectat în afara părţii carosabile.

Accidentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum şi a doi pasageri din acelaşi autoturism, de 23, respectiv, 61 de ani. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Atât șoferița, cât și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili, cu exactitate, cum s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT
Tags: