News

Accident grav pe Centura Bucureștiului, aproape de Chiajna. Traficul este blocat pe ambele sensuri

Un accident grav a avut loc pe Centura Bucureștiului, aproape de localitatea Chiajna. Traficul este blocat pe ambele sensuri.
22.07.2021 | 12:03
Accident grav pe Centura Bucurestiului aproape de Chiajna Traficul este blocat pe ambele sensuri
Accident grav pe Centura Bucureștiului, aproape de Chiajna. Traficul este blocat pe ambele sensuri
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc pe Centura Bucureștiului, în dreptul comunei Chiajna. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Un autoturism și un autotren au fost implicate joi într-o coliziune frontală pe DNCB (Centura Bucureşti), la kilometrul 4, în zona localităţii Chiajna, judeţul Ilfov, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe Centura Bucureștiului, aproape de Chiajna. Traficul este blocat pe ambele sensuri

Joi, 22 iulie, a avut loc un accident grav pe Centura Bucureștiului, aproape de localitatea Chiajna. Un autoturism și un autotren au fost implicate într-o coliziune frontală. Traficul este blocat pe ambele sensuri în acest moment.

În urma accidentului, șoferul aflat la volanul autoturismului a fost grav rănit. Șoferul autoturismului implicat în accident a rămas blocat în mașină, iar echipele de descarcerare au reușit, în cele din urmă, să-l scoată.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje de ambulanță au ajuns la locul accidentului pentru a-i oferi îngrijiri medicale. De asemenea, un elicopter SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a transporta victima la o unitate medicală.

Accidentul rutier s-a produs pe Centura Capitalei, la kilometrul 4, în zona localității Chiajna. Traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri ale Centurii Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism și un autotren au fost implicate într-o coliziune frontală pe DNCB (Centura București), la kilometrul 4, în zona localității Chiajna, județul Ilfov.

O persoană a fost rănită grav în urma impactului. Circulația este întreruptă în ambele sensuri”, se arată în comunicatul INFOTRAFIC.

ADVERTISEMENT

Ultimul accident grav pe Centura Capitalei a avut loc în luna iunie, atunci când trei persoane au fost rănite în urma impactului. Una dintre ele s-a aflat în stare gravă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în zona dintre Chitila și Dragomirești Vale, iar una dintre mașinile implicate a fost aruncată pe celălalt sens.

Un nou accident rutier s-a petrecut în urmă cu scurt timp în zona Agigea

Aproape simultan cu evenimentul rutier produs pe Centura Capitalei, un accident s-a produs chiar în zona podului Agigea, autoritățile intervenind în scurt timp.

Ca și în cazul accidentului petrecut în urmă cu o zi, motivul a fost aglomerația foarte mare, cauzată de turiștii care se întorc în număr mare de pe litoral.

Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, ar fi vorba despre o tamponare între două autoturisme.

ADVERTISEMENT