News

Accident groaznic în Buzău. Trei oameni au murit pe loc. Alte două persoane sunt în stare gravă

23.03.2021 | 09:34
Accident groaznic in Buzau Trei oameni au murit pe loc Alte doua persoane sunt in stare grava
ADVERTISEMENT

Accident devastator în județul Buzău. Trei oameni au decedat pe loc, iar alte două persoane sunt în stare gravă. Tragedia s-a produs marţi dimineaţă pe drumul judeţean 102H din judeţul Buzău. Persoanele care și-au pierdut viața se aflau pe bancheta din spate.

Autoturismul condus pe DJ 102H spre E85 de către un bărbat de 52 de ani din comuna Scutelnici a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, conform Potrivit IPJ Buzău. În urma impactului, trei persoane şi-au pierdut viaţa iar şoferul şi un alt pasager au fost preluaţi de ambulanţă, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

În mașină se aflau cinci bărbaţi. Aceștia erau colegi de serviciu şi se întorceau de la muncă. Autoturismul ieşit de pe şosea și s-a lovit de un pom. Ulterior, mașina s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori.

Accident groaznic în Buzău. Trei oameni de pe bancheta din spate au murit pe loc

Şoferul maşinii se află în stare stabilă şi va rămâne internat. În schimb, pasagerul din dreapta este în stare gravă și va fi transportat cu un elicopter la un spital din Capitală.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au deschis dosar penal şi continua cercetările pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier.

În urmă cu câteva săptămâni, un bebeluș de doar 6 luni și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe DN 13A, în localitatea Chibed, din județul Mureș.

ADVERTISEMENT

Se pare că bebelușul nu se afla într-un scaun special și a fost aruncat din mașină. Celelalte trei persoane care se aflau în automobil au fost transportate la spital.

Accident bizar la Iași

”Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre un eveniment care a avut loc pe raza municipiul Iaşi. Este vorba despre o coliziune între un tramvai şi mai multe autovehicule.

ADVERTISEMENT

A rezultat o singură victimă, este vorba despre conducătoare unei auto care a fost transportată la spital. Toţi conducătorii auto care au fost implicaţi în eveniment au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, potrivit BZI.

ADVERTISEMENT