News

Accident într-o curbă periculoasă, pe DN 19. Un șofer a plonjat cu mașina într-o râpă

Accident într-o curbă periculoasă, produs între județele Maramureş și Satu Mare. Un bărbat a fost rănit după ce a ajuns cu mașina în râpă.
10.07.2023 | 18:54
Accident intro curba periculoasa pe DN 19 Un sofer a plonjat cu masina intro rapa
Accident într-o curbă periculoasă, pe DN 19. Colaj Fanatik/ Sursa foto: hepta.ro/captura Observator News
ADVERTISEMENT

Accident într-o curbă periculoasă, pe DN 19, în urma căruia șoferul unui autoturism a fost rănit grav. Incidentul rutier s-a produs între județele Maramureş și Satu Mare, în cursul serii de duminică, în zona Pasului Huta.

Accident într-o curbă periculoasă. Autoturism căzut în râpă

Un bărbat, care se deplasa la volanul unei mașini pe drumul național, ar fi circulat cu viteză extremă într-o curbă periculoasă. Pentru că nu s-a adaptat condițiilor de drum, șoferul ar fi pierdut controlul asupra autoturismului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care se afla singur în mașină, a ieșit de pe partea carosabilă, a intrat într-un alt autoturism parcat, iar apoi a plonjat într-o râpă adâncă de câțiva metri, potrivit informațiilor publicate de presa locală.

La fața locului a ajuns un echipaj medical SMURD. Pompierii și voluntarii din Remeți au ajutat la scoaterea victimei dintre fiarele mașinii. În urma incidentului, șoferul a suferit leziuni corporale, potrivit reprezentanților SMURD.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, conform vasiledale.ro. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească în ce condiții a avut loc accidentul rutier.

Cinci adolescenți au intrat cu o mașină furată în gardul școlii

Un alt incident a avut loc în Reșița, acolo unde cinci adolescenți care au furat un BMW, iar apoi s-au oprit cu mașina în gardul unei școli. Un tânăr de 17 ani, fără permis de conducere, se afla la volanul autoturismului.

ADVERTISEMENT

În cursa nebună, băiatul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina în gardul metalic al unității de învățământ. Minorii nu au fost răniți. După evenimentul rutier ei au fugit, sperând că vor scăpa de consecințele faptelor comise.

Mai mult, adolescenții au scos și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale BMW-ului. Apoi, au luat cu ei certificatul de înmatriculare și cartea de identitate ale mașinii. Însă, la câteva zeci de minute au fost prinși de polițiști.

ADVERTISEMENT

„Din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul de 17 ani ar fi condus autoturismul în cauză pe strada Sportului, din direcția bulevardul A.I.Cuza către Centrul Civic. La un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard metalic ce împrejmuiește o unitate de învăţământ.

Ulterior, acesta împreună cu ceilalți patru ocupanți ai autoturismului ar fi scos plăcuțele cu numerele de înmatriculare,”, au anunțat polițiștii.

ADVERTISEMENT