Life

Accident la Chefi la Cuțite. Ce a pățit chef Sorin Bontea în timpul filmărilor

Un accident s-a produs în timpul filmărilor de la Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat cu chef Sorin Bontea și cum a fost posibil așa ceva?
04.04.2023 | 23:13
Accident la Chefi la Cutite Ce a patit chef Sorin Bontea in timpul filmarilor
Accident la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1 are loc marți seară. Evident, treburile din bucătărie pot să devină destul de periculoase. Iar asta a simțit chiar chef Sorin Bontea pe pielea sa în urmă cu foarte puțin timp. De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu s-a amuzat copios.

Accident neașteptat la Chefi la Cuțite

Ce s-a întâmplat, de fapt? În ediția cu numărul 5 din sezonul 11 Chefi la Cuțite am putut vedea o accidentare destul de dureroasă. Unii s-au amuzat, alții s-au speriat. Oricum ar fi, cu siguranță publicul nu va uita prea curând cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, au intrat într-o cursă de alergare după ce au eliberat platoul. Primul care a pornit în cursă a fost chef Cătălin Scărlătescu, care a participat și la America Express.

Deși a furat startul, după cum i-au reproșat și ceilalți doi bucătari, acest lucru nu a contat pentru el. Cătălin Scărlătescu a fost mândru de reușita lui. Mai departe, Florin Dumitrescu s-a grăbit și el să își prindă din urmă colegul. Ce a urmat însă a fost complet neașteptat.

ADVERTISEMENT

Bucătarul și-a pierdut echilibrul și a căzut. Iar din imaginile care s-au difuzat în urmă cu puțin timp la Antena 1 am putut vedea o căzătură destul de dureroasă. ”A început balamucul!.”, a spus chef Sorin Bontea, când și-a văzut colegul pe jos.

Ce a pățit chef Sorin Bontea

Mai departe însă, Sorin Bontea a pornit hotărât să îi întreacă pe ambii jurați. Din păcate însă, în cazul lui, lucrurile au fost cu mult mai grave. În momentul în care a început să alerge, acesta a căzut și s-a lovit destul de puternic la picior.

ADVERTISEMENT

”Am făcut judo când eram mic. Mă doare genunchiul de nu mai pot.”, a spus chef Sorin Bontea după accidentarea suferită la Chefi la Cuțite. Iar acestea nu au fost singurele momente memorabile din cadrul ediției de marți seară a show-ului culinar.

În urmă cu foarte puțin timp, chef Florin Dumitrescu a luat-o prin surprindere pe Gina Pistol. Vedeta a făcut niște afirmații, iar ulterior, bucătarul i-a recomandat iubitei lui Smiley să apeleze la ajutorul unui psiholog. 

ADVERTISEMENT

”Nici chiar așa! În ultima vreme, peste tot, văd acest număr 11. 11 norișori pe cer, 11 frunzulițe care au picat în fața geamului meu în același timp, 11 semafoare de culoarea roșie până ajung la platou…nu știu ce se întâmplă!”, a spus Gina Pistol, înainte de comentariul lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni