News

Accident mortal în Câmpina: un motociclist a fost spulberat de o mașină

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri după-amiază în Câmpina, acolo unde un motociclist a fost spulberat de o mașină.
03.04.2024 | 17:04
Accident mortal in Campina un motociclist a fost spulberat de o masina
Motociclist, decedat după un accident grav petrecut la Câmpina. Coliziune violentă cu o mașină. Sursa foto: Info Trafic Prahova / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un motociclist și-a pierdut viața, miercuri, pe o stradă din Câmpina, județul Prahova, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Vehiculul său a fost spulberat de o mașină.

Motociclist, decedat după un accident grav petrecut la Câmpina. Coliziune violentă cu o mașină

Din primele informații, tragedia rutieră din Prahova a avut loc în jurul ori 14.00. Cercetările poliției au scos în evidență faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Impactul a avut loc în municipiul Câmpina, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona unui supermarket. Se pare că mașină a acroșat motocicleta când a avut intenția de a intra în parcarea magazinului.

În urma coliziunii, motociclistul a fost aruncat de pe vehicul și a suferit multiple leziuni. Acestuia i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate a decedat, notează Ziarul de Prahova.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urm acestei tragedii, poliția desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accidente cu victime și în alte zone ale țării, miercuri

Tot miercuri, un accident grav a avut loc în Timișoara. Un de 78 de ani, aflat la volanului unui autoturism a efectuat manevra de întoarcere de pe banda 1, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda 2, având aceeași direcție de deplasare, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 78 de ani a fost rănit și dus la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt vârstnic, de 67 de ani, a fost implicat într-un accident în județul Sibiu. În timp ce se deplasa spre Sibiu, bărbatul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un medieșean în vârstă de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Din cauza coliziunii violente, șoferul din Mediaș a suferit un traumatism de membru superior și a fost transportat la UPU Sibiu pentru îngrijiri. Traficul rutier a fost îngreunat pe durata intervenției și a cercetărilor.

ADVERTISEMENT