News

Accident mortal la ieșirea de pe Autostrada A3. Un TIR s-a ciocnit de o mașină

Accident mortal la ieșirea de pe Autostrada A3, spre Nădășelu. Un bărbat a murit și o femeie e în stare gravă la spital, după o ciocnire violentă.
22.03.2023 | 19:42
Accident mortal la iesirea de pe Autostrada A3 Un TIR sa ciocnit de o masina
ADVERTISEMENT

Accident mortal la ieșirea de pe Autostrada A3, spre Nădășelu. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent de un TIR. Victima în vârstă de 60 de ani se afla în autoturism alături de o femeie care a fost rănită grav și a fost transportată la spital.

Accident mortal la ieșirea de pe Autostrada A3

”Pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit la un grav accident rutier petrecut la coborâre de pe A3, spre Nădășelu. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. Două persoane au fost încarcerate în autoturism și extrase de pompieri.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat, iar o femeie, conștientă, dar cu multiple traumatisme, a fost transportată la spital de o ambulanța SMURD. La misiune au participat trei autospeciale, două ambulanțe SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj, citat de Monitorul de Cluj.

Pompierii au aplicat manevrele de resuscitare zeci de minute, însă nu au mai putut să-l salveze pe bărbat. La rândul său, femeia pasageră în autoturismul care s-a izbit de TIR a ajuns în stare gravă la spital. În același timp, o mașină în care se aflau trei copii și o femeie a fost lovită în apropiere de Câmpia Turzii.

ADVERTISEMENT

O autospecială ISU s-a deplasat de urgență la locul accidentului. Acolo a fost găsită o mașină variată, dar ocupanții au reușit să iasă singuri din ea. Este vorba de o femei și 3 copii. Aceștia nu au fost răniți, dar, ca măsură de precauție, au fost evaluați de un echipaj medical”, a mai precizat ISU Cluj.

În urmă cu 24 de ore, un autoturism a fost aproape să cadă în Someș, lângă Cluj Arena, în mijlocul orașului Cluj-Napoca. Se pare că șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un copac aflat pe marginea Someșului. Salvatorii au transmis că doar copacul a făcut ca BMW-ul să nu plonjeze în Someș.

ADVERTISEMENT

În urmă cu cinci zile, două fete erau lovite de o mașină pe trecerea de pietoni în Chitila. O fată a ajuns în stare gravă la spital, conform IPJ Ilfov, unde a fost intubată. Accidentul a fost înregistrat pe șoseaua Banatului din orașul Chitila, însă oamenii legii încearcă să afle cine se face vinovat de tragedie.

“În jurul orei 13:51 polițiștii din Chitila au fost sesizați că s-a produs un accident rutier respectiv – un autoturism a lovit doi pietoni (două fete de aproximativ 17 ani), conducătorul auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul a ieșit negativ, la fața locului a fost prezentă ambulanța, care a acordat îngrijiri medicale, iar pe una dintre victime a transportat o la spital”, a transmis IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

”Un voluntar în programul Există un EROU în fiecare dintre VOI, prezent la fața locului, a transmis că una dintre fete era inconștientă când au ajuns ei, și a fost intubată, iar cealaltă acuză dureri la nivelul coloanei”, mai menționează sursa citată. Din fericire cele două fete au supraviețuit, cel puțin pentru moment, acestui accident.

ADVERTISEMENT