News

Tânăr de 21 de ani, înecat după un accident rutier. Maşina în care se afla s-a răsturnat lângă un canal

Un accident rutier ce părea banal a avut cu deznodământ neobişnuit. Un tânăr de 21 de ani, pasager în maşina ieşită de pe şosea, a fost găsit înecat.
09.09.2023 | 17:02
Tanar de 21 de ani inecat dupa un accident rutier Masina in care se afla sa rasturnat langa un canal
Imagine de la accidentul din Olt Foto: ISU Olt
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă în judeţul Olt, între localitățile Tia Mare și Cilieni. Maşina condusă de un tânăr de 24 de ani a ieşit de pe şosea în circumstanţe neelucidate încă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Tânărul de 21 de ani a fost aruncat într-un canal

Autoturismul s-a oprit în proximitatea unui contracanal al râului Olt, în care şi-a găsit sfârşitul unul dintre cei trei tineri aflaţi în maşină. În urma impactului acesta a fost practic aruncat în canal, unde s-a înecat.

ADVERTISEMENT

“În urma evenimentului rutier, un tânăr de 24 de ani, din comuna Vădăstrița, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia.

Un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, pasager în același autoturism, a fost găsit decedat în contracanal de către scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

ADVERTISEMENT

În zona unde a fost găsit tânărul de 21 de ani apa avea o adâncime de aproximativ trei metri, vizibilitatea era redusă, iar lățimea contracanalului avea aproximativ zece metri. Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor, fiind declarat decedat la faţa locului.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, ambele rezultatele fiind negative, după cum a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Doi morţi şi patru răniţi într-un accident la Vaslui

Şoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani din Deva, județul Hunedoara,a fost asistat medical la locul accidentului, fără a fi transportat la spital, iar un pasager în vârstă de 24 de ani, cu răni uşoare, a fost transportat la Spitalul Corabia pentru îngrijiri medicale.

Un grav accident rutier s-a produs vineri noapte şi în judeţul Vaslui, unde două persoane au murit și patru au fost rănite în urma unii carambol.

ADVERTISEMENT

“Un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ghidigeni, aflat singur în autoturism, care se deplasa din direcţia Crasna spre Bârlad, ar fi acroşat bordura unui pod rutier şi ar fi pătruns pe sensul opus unde ar fi acroşat un autoturism înmatriculat în judeţul Alba, condus pe direcţia Bârlad – Crasna de un bărbat de 26 de ani, din comuna Drânceni, judeţul Vaslui.

Ulterior producerii impactului, autoturismul înmatriculat în judeţul Alba ar fi fost acroşat de către un autocar înmatriculat în Republica Moldova, condus de un bărbat de 36 de ani, din Bucureşti, care circula în spatele autoturismului, pe sensul Bârlad – Crasna.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto din judeţul Galaţi şi al unui pasager din autoturismul înmatriculat în judeţul Alba, bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Stănileşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT