News

Accident teribil în Bihor! Un copil de 4 ani și un bărbat au murit. Alți cinci oameni au fost răniți

Accident teribil în Bihor acolo unde un bărbat și un copil de patru ani de zile și-au pierdut viața
25.07.2021 | 11:42
Accident teribil in Bihor Un copil de 4 ani si un barbat au murit Alti cinci oameni au fost raniti
ADVERTISEMENT

Se înmulțesc tragediile pe drumurile din România. După ce la Bacău a fost activat Planul Roșu pentru un accident înfiorător în urmă căruia și-au pierdut viața nu mai puțin de șapte oameni, doi fiind copii, acum e rândul Bihorului pentru un incident rutier grav.

Două persoane au murit, între care un copil de patru ani, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme pe DN 19, pe raza localității Biharia. Alte cinci persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Accident teribil în județul Bihor!

Mai exact, incidentul rutier s-a produs pe DN19, la intrarea în Biharia dinspre Oradea. De remarcat că traficul rutier a fost deviat pe DJ 767 Cauaceu-Cetariu-Paleu-Oradea-Real2.

Martorii au fost cei care au alertat autoritățile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție. Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pompierii au fost anunţaţi  în legătură cu producerea unui grav accident rutier pe DN 19.

“Pentru salvarea victimelor Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului patru echipaje de pompieri militari (..)

ADVERTISEMENT

(…) cu autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, o ambulanţă tip B2 Smurd şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă(…)

(…)precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat, de asemenea, intervenţia elicopterului SMURD”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

ADVERTISEMENT

În cele două autoturisme implicate se aflau 7 persoane. „La ora 08:34 am fost anunțați despre producerea unui grav accident rutier pe DN19, pe raza localității Biharia, eveniment în care au fost implicate 7 persoane aflate în două autoturisme.

Din cele 7 victime, din nefericire două au decedat, una dintre acestea fiind un minor în cazul căruia au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

O altă victima a rămas încarcerată, impunându-se intervenția pompierilor militari pentru evacuarea acesteia din autoturismul avariat. A

ceastă se află în cod roșu medical, prezentând răni grave. Alte două victime se află în cod galben medical, cu diferite traumatisme și alte două persoane au suferit răni ușoare. Victimele rămase în viață au fost asistate medical și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea”, a declarat Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

ADVERTISEMENT