News

Accident teribil în Gorj! Un taximetrist și clienta sa au murit după ce au fost izbiți de un BMW

Reprezentanții IPJ Gorj au transmis recent că șoferul unui taxi și o pasageră au murit joi seara după ce au fost loviți de un BMW care circula regulamentar.
26.08.2022 | 08:13
Accident teribil in Gorj Un taximetrist si clienta sa au murit dupa ce au fost izbiti de un BMW
Așa au arătat cele două mașini implicate în groaznicul accident din județul Gorj. Foto: gorjexpress.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Acest accident groaznic a fost înregistrat pe DN 67, în comuna Bălești, din județul Gorj. Conform ultimelor informații, șoferul taxiului a fost vinovat pentru că nu s-a asigurat când a schimbat direcția de mers.

Accident mortal în județul Gorj

Potrivit jurnaliștilor de la gorjexpress.ro, impactul a fost puternic, iar mașina în care se aflat taximetristul și pasagera a fost foarte avariată. Sosiți la fața locului, cei de la descarcerare i-au scos cu greutate dintre fiarele contorsionate.

ADVERTISEMENT

Femeia care se afla pe bancheta din spate a fost găsită moartă. Medicii au încercat să îi resusciteze pe șoferul taxiului, dar eforturile lor nu au avut efectul așteptat.

În cele din urmă, salvatorii au fost nevoiți să constate decesul acestuia. ”La 25 august, în jurul orei 22:44, Poliția Municipiului Targu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 67 Bălești s-a produs un accident cu victime.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, din direcția Târgu-Jiu – Motru, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Telești, care circula în aceeași direcție de mers și se angajase în depășirea regulametară a acestuia”, se arată în comunicatul polițiștilor gorjeni.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Oamenii legii au mai precizat că în urma impactului violent a rezultat decesul șoferului de 38 de ani și al femeii de 42 de ani. Polițiștii au mai precizat că în urma impactului violent a rezultat decesul șoferului de 38 de ani și al femeii de 42 de ani.

ADVERTISEMENT

În același context, celălalt șofer – care conducea au autoturism marca BMW – fost testat cu etilotestul. Rezultatul a fost negativ. Chiar și așa, polițiștii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

De asemenea, oamenii legii vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident. Mai departe puteți afla cine sunt victimele accidentului de pe Valea Oltului.

ADVERTISEMENT

În plus, puteți afla detalii despre un accident groaznic înregistrat recent în Rusia și în care au fost implicate două camioane și un microbuz.

ADVERTISEMENT
Tags: