News

Accident teribil în județul Constanța. Un șofer beat a lovit din plin doi copii

Accident cumplit în Constanța, acolo unde un șofer beat a lovit din plin doi copii după care s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod, provocând pagube importante.
01.04.2024 | 21:09
Accident teribil in judetul Constanta Un sofer beat a lovit din plin doi copii
Accident teribil în județul Constanța. Un șofer beat a lovit din plin doi copii. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Conform IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, mai exact angajații Biroului de Siguranță Rutieră, au fost anunțați că pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa a avut loc un accident rutier extrem de grav. Ajunși la fața locului, anchetatorii au stabilit că un șofer de 64 de ani a făcut prăpăd.

Un șofer beat a lovit din plin doi copii într-o comună din Constanța

Se pare că individul s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul volanului, a lovit doi copii de 3 și 9 ani și s-a înfipt într-un cap de pod. Mai mult, înainte de asta șoferul a lovit două vehicule parcate pe stradă. Mai mult, șoferul nu a scăpat fără răni în urma accidentului serios provocat chiar de acesta.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru ”bun” constatat de polițiști e faptul că șoferul era doar beat și nu ar fi consumat, de asemenea, droguri. “Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În România, țara unde la fiecare 24 de ore mor patru oameni în accidente rutiere, în urmă cu 24 de ore un motociclist era decapitat după un accident desprins din filmele de groază.

Un motociclist a fost decapitat pe un drum din Iași după un accident cumplit

Totul s-a întâmplat în localitatea Tomești, din județul Iași, acolo unde bărbatul aflat pe motocicletă a pierdut controlul din cauza vitezei excesive. În cele din urmă bărbatul a fost proiectat într-un cap de pod, iar impactul a fost brutal, motociclistul fiind decapitat.

ADVERTISEMENT

De altfel, polițiștii i-au găsit capul la zeci de metri de locul producerii accidentului. Medicii sosiți la fața locului au constatat așadar decesul, cu toate că pompierii au venit pregătiți cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

”Accident rutier produs în localitatea Chicerea, comuna Tomești, unde o motocicletă a intrat într-un cap de pod. La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de primă intervenție și un echipaj cu medic de la SAJ Iași”, transmitea ISU Iași.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, motociclistul era un anume Andrei, cunoscut în lumea motocicliștilor. De altfel, rețelele de socializare au fost împânzite de zeci de mesaje de condoleanțe pentru familia decedatului. Din păcate acest accident a fost doar unul dintre numeroasele accidente fatale din România. Țara noastră plătește tribut lipsei de disciplină și educație rutieră a șoferilor, dar și a drumurilor extrem de proaste.

ADVERTISEMENT