News

Accident teribil în Vrancea, cu trei minori răniți. Un băiat de 16 ani a furat mașina părinților și a intrat într-un copac

Un adolescent de 16 ani a furat mașina părinților și a provocat un accident teribil, în Vrancea. Trei minori sunt la spital.
22.03.2024 | 09:05
Accident teribil in Vrancea cu trei minori raniti Un baiat de 16 ani a furat masina parintilor si a intrat intrun copac
Accident teribil în Vrancea, după ce un băiat a furat mașina părinților. Foto Ziarul de Vrancea
ADVERTISEMENT

Un accident teribil s-a produs, noaptea trecută, în județul Vrancea, după ce un băiat de 16 ani a furat mașina părinților și a intrat într-un copac. Atât el, cât și alți doi minori aflați în autoturism, au fost răniți.

Trei minori, răniți într-un accident produs în Vrancea. Un băiat a furat mașina părinților

O adevărată tragedie putea avea loc, în noaptea de joi spre vineri, pe Drumul Național 11 A, care leagă localitatea Adjud de Onești. Un adolescent de 16 ani și-a luat prietenii, iar apoi au pornit într-o cursă nebună.

ADVERTISEMENT

Se pare că băiatul a luat mașina familiei, fără ca părinții să știe. Și-a invitat doi prieteni, în vârstă de 16, respectiv 14 ani, să îl însoțească. Însă, cursa nebună nu a decurs așa cum se așteptau tinerii.

Adolescentul de 16 ani, care nu deține permis de conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului. A intrat într-un copac, iar apoi s-a răsturnat cu mașina. Cei trei băieți au rămas încarcerați.

ADVERTISEMENT

Cei trei adolescenți au ajuns la spital

Echipajele medicale au fost sesizate în jurul orei 02:30. Ajunși la fața locului, reprezentanții SAJ Vrancea i-au găsit pe cei trei minori în autoturismul cu pricina. Toți s-au ales cu traumatisme, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În zona respectivă au fost solicitați și polițiștii. Oamenii legii au constatat că cel care se afla la volan este minor și nu deține permis auto. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate de reprezentanții SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean) Vrancea, adolescenții au fost transportați la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) Adjud. Din fericire, starea lor este stabilă.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 11A , sensul de mers Adjud-Onești. Polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei pe care l-a condus pe DN 11A.

ADVERTISEMENT

A părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a ușoară a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14, respectiv 16 ani”, informează IPJ Vrancea, conform presei locale.

ADVERTISEMENT