News

Accident teribil pe E85, în Bacău. Doi copii au murit, alte șase victime sunt rănite

Un accident teribil s-a produs pe E85, în Bacău, marți seara. Doi copii cu vârste de un an și trei ani au murit, alți șase oameni sunt răniți.
09.01.2024 | 19:38
Accident teribil pe E85 in Bacau Doi copii au murit alte sase victime sunt ranite
Accident teribil pe E85, în Bacău. colaj Fanatik/ Foto Ziarul de Bacău
ADVERTISEMENT

Accident teribil pe E85, în Bacău, produs în cursul serii de marți, 9 ianuarie. O mașină în care se aflau opt persoane, dintre care patru adulți și patru copii, a fost implicată în evenimentul nefericit.

Accident teribil pe E85, în Bacău

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău transmite că tragedia a avut loc în comuna Răcăciuni, pe Drumul European 85. Din păcate, doi copii au fost găsiți în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să îi resusciteze, însă eforturile acestora au fost în zadar, fiind nevoiți să îi declare decedați.

ADVERTISEMENT

Minorii au vârste fragede, de un an, respectiv trei ani. Celelalte șase persoane care se aflau în autoturism au fost rănite. Două dintre acestea sunt în stare gravă, potrivit presei locale. Victimele au ajuns la spital.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, un echipaj TIM, dar și patru ambulanțe SAJ, printre care una pentru transportul victimelor multiple.

ADVERTISEMENT

Mașina implicată în accident avea cauciucuri de vară

Din cercetările efectuate de polițiștii din Bacău, se pare că mașina implicată în accident avea montate cauciucuri de vară. La volan se afla un șofer de 28 de ani, din Vrancea, care a pierdut controlul asupra volanului.

Ulterior, bărbatul a ajuns cu autoturismul pe contrasens, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac. Cei doi copii, de un an și trei ani, care au murit, se aflau pe bancheta din spate. Șoferul și pasagerul din dreapta sunt în stare critică.

ADVERTISEMENT

Ceilalți pasageri, respectiv alți doi minori de un an și șase ani, dar și două femei de 23 și 28 de ani, au fost răniți ușor. Rămâne ca ancheta să stabilească, în mod exact, cum s-a produs această tragedie.

„Un conducător auto de 28 de ani, din județul Vrancea în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău – Adjud”, au informat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

A pierdut controlul directiei, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore. În autoturism se mai aflau 3 adulți și 4 minori”, a transmis IPJ Bacău.

ADVERTISEMENT