News

Accident teribil vineri seară. Un copil de 10 ani a fost prins sub roțile unui tramvai la Oradea

Scene șocante pe o stradă din municipiul Oradea, în urma unui accident teribil. Un copil a fost prins sub roțile tramvaiului.
17.11.2023 | 20:23
Accident teribil în Oradea. Foto ebihoreanul.ro
ADVERTISEMENT

Accident teribil vineri seara, în municipiul Oradea. Victimă este un copil de 10 ani, care a fost prins sub roțile unui tramvai. Incidentul grav s-a petrecut chiar sub ochii mamei sale, în timp ce traversau strada.

Accident teribil vineri seara. Copil de 10 ani, prins sub roțile tramvaiului

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 18:00, pe strada Nufărului din localitate. Băiatul se afla împreună cu mama lui în momentul în care ambii au fost acroșați de mijlocul de transport în comun.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, minorul a ajuns sub roțile tramvaiului. Potrivit vatmanului, citat de publicația ebihoreanul.ro, femeia ar fi traversat printr-un loc nepermis, în timp ce avea copilul de 10 ani în brațe.

Bărbatul s-a trezit cu ei în fața tramvaiului. Deși a frânat, nu a putut evita accidentul. „Femeia ținea copilul în brațe. Femeia respectivă a trecut prin loc nepermis, printre mașini. Am auzit cum claxonează.

ADVERTISEMENT

În momentul respectiv am tras frâna maxim și am văzut doar negru în fața ochilor, trezindu-mă cu ei în fața tramvaiului. Am pus frână cât am putut de repede”, a declarat vatmanul, conform sursei citate.

Minorul și mama lui au ajuns la spital

În zona evenimentului rutier au ajuns pompierii cu mai multe echipaje de intervenție, dintre care o autospecială de descarcerare grea. De asemenea, la fața locului au ajuns și echipaje SMURD și SAJ Oradea.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor au transmis că băiatul este conștient, iar mama lui a suferit un atac de panică. „Copilul este conștient, se intervine pentru descarcerare acestuia.

Băiatul, de aproximativ 10 ani, era însoțit de mama acestuia, care a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale la fața locului”, a anunțat Alina Butaci, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

ADVERTISEMENT

După aproximativ o oră, copilul a fost scos de sub tramvai. Atât el, cât și mama sa, au fost transportați la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a petrecut, de fapt, accidentul.

ADVERTISEMENT