News

Accident tragic în Bistrița-Năsăud. Tânăr de 29 de ani, decedat după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Tragedie rutieră în Bistrița-Năsăud. Un tânăr de 29 de ani a murit în urma unui accident în care au fost implicate o mașină și un TIR.
06.09.2021 | 08:14
Accident tragic in BistritaNasaud Tanar de 29 de ani decedat dupa ce a intrat cu masina intrun TIR
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav s-a petrecut duminică seara în județul Bistrița-Năsăud, în comuna Prundu Bârgăului.

În evenimentul rutier petrecut pe DN17 au fost implicate o mașină și un TIR. Din nefericire, în urma impactului, un tânăr de 29 de ani a murit.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Bistrița-Năsăud. Impact violent între o mașină și un TIR. Un tânăr a murit

Din informațiile oferite de presa locală, în primă fază, victima, inconștientă, a rămas blocată între fiarele mașinii. Polițiștii au deviat traficul mașinilor mici pe o rută alternativă.

Imediat, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului au intervenit pentru scoaterea persoanei rămase încarcerată între fiarele mașinii.

ADVERTISEMENT

”Accident rutier cu o victimă incarcerată, afirmativ inconștientă, localitatea Susenii Bârgăului. Intervin pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului.

Intervenția este în dinamică.Pompierii au găsit o victimă incarcerată, în stop cardiorespirator, au extras-o și au predat-o echipajului medical în vederea aplicări protocolului de resuscitare”, anunțau reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud, conform Bistrițeanul.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei de la Poliția județeană au venit cu un comunicat în care au anunțat decesul șoferului mașinii.

Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Bărbatul în vârstă de 29 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la locul accidentului, după cum transmite ISU Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Polițiștii prezenți la locul tragediei au stabilit identitatea victimei: e vorba de un tânăr de doar 29 de ani, din județul Galați.

În ceea ce-l privește pe celălalt șofer, cel al TIR-ului, un bărbat de 35 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

”În urma primelor cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din județul Galați a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 35 de ani, din Fălticeni, județul Suceava.

Din nefericire, tânărul din Galați a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Abia după miezul nopții, în zonă, s-au încheiat manevrele necesare degajării drumului, iar traficul rutier pe DN17 a fost reluat.

ADVERTISEMENT
Tags: