Sport

Accidentare gravă pentru un jucător al Rapidului! A urlat de durere şi a fost dus la ambulanţă. Foto exclusiv

Jakub Hromada a suferit o accidentare gravă în derby-ul FCSB - Rapid. Slovacul a urlat de durere şi a fost dus direct la ambulanţă, unde a primit îngrijiri.
20.04.2024 | 22:08
Accidentare grava pentru un jucator al Rapidului A urlat de durere si a fost dus la ambulanta Foto exclusiv
Accidentare gravă pentru un jucător al Rapidului! A urlat de durere şi a fost dus la ambulanţă. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby încins pe Arena Naţională între FCSB şi Rapid. Confruntarea de pe Arena Naţională n-a fost lipsită de durităţi, fiind mai multe dueluri tari între jucătorii celor două echipe. Totuşi, Bîrsan a ţinut bine jocul în mână şi nu a sărit repede cu cartonaşele.

Accidentare gravă pentru un jucător al Rapidului! A urlat de durere şi a fost dus la ambulanţă

Însă, cea mai gravă accidentare a survenit la o alunecare a lui Hromada, care în cădere şi-a luxat umărul. Accidentarea este una serioasă, slovacul nu s-a mai putut ridica de pe gazon, fiind transportat pe targă spre ambulanţă.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK aflaţi la marginea terenului relatează că slovacul a urlat de durere în timp ce era transportat spre ambulanţă, acolo unde a primit minute bune îngrijiri medicale.

În locul lui Hromada a fost trimis în teren Xian Emmers. Belgianul speră să revină la nivelul de la începutul campionatului, forma bună fiind frântă de o accidentare gravă care l-a ţinut departe de gazon până luna trecută.

ADVERTISEMENT

Hromada, împrumutat până în vară de la Slavia!

Hromada este împrumutat de Rapid până în vară de la Slavia Praga. Rămâne de văzut dacă giuleştenii vor achita clauza de cumpărare a mijlocaşului care nu a avut până acum impactul aşteptat în Giuleşti.

La vară va fi o curăţenie generală în echipa giuleşteană. Damjan Djokovic şi Alexandru Albu au fost excluşi din lot şi nu vor mai fi folosiţi în actuala stagiune, alţi jucători fiind pe lista neagră a oficialilor giuleşteni.

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonţ l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi pe banca Rapidului şi patronul Dan Şucu a anunţat că dacă va reuşi să califice echipa în cupele europene, va rămâne “principal” pe banca giuleştenilor şi în sezonul viitor.

La debut, Lobonţ a scos un rezultat pozitiv cu FCSB. Rapidul a întrerupt seria de patru înfrângeri la rând cu o remiză pe Arena Naţională împotriva rivalilor, scor 2-2. Giuleştenii au condus cu 2-1, dar Băluţă a egalat în partea secundă.

ADVERTISEMENT

Bătălia pentru podium se dă în cinci echipe. Farul, Universitatea Craiova, Rapid, CFR Cluj şi Sepsi au pus ochii pe locurile 2-3. FCSB este detaşat pe primul loc, virtual campioană a României.

ADVERTISEMENT