Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu lămurește situația lui Emmers la Rapid. „Vom activa clauza” Ce a decis în cazul lui Papeau

Dan Șucu lămurește situațiile lui Xian Emmers și Jayson Papeau la Rapid București, iar finanțatorul giuleștenilor anunță că este hotărât să activeze clauzele din contracte.
05.02.2024 | 12:30
Dan Sucu lamureste situatia lui Emmers la Rapid Vom activa clauza Ce a decis in cazul lui Papeau
Dan Șucu lămurește situația lui Emmers la Rapid. „Vom activa clauza” Ce a decis în cazul lui Papeau. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Xian Emmers este în continuare indisponibil pentru Cristiano Bergodi, iar mijlocașul belgian își va termina și contractul cu Rapid București. Dan Șucu a anunțat că înțelegerea lui va fi prelungită automat cu un an în vară, la fel cum se va întâmpla și în cazul lui Jayson Papeau.

Dan Șucu lămurește situația lui Emmers la Rapid. „Vom activa clauza”

Xian Emmers este așteptat sub comanda lui Cristiano Bergodi la sfârșitul lunii, iar Dan Șucu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA ce se va întâmpla cu mijlocașul. Înțelegerea lui cu Rapid București expiră în această vară, însă giuleștenii au opțiunea de prelungire pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu anunță că Xian Emmers va râmâne încă un sezon la gruparea de sub Podul Grant, deoarece contractul îi va fi prelungit. Acesta este de părere că mijlocașul belgian este unul dintre jucătorii importanți pentru Rapid București în acest moment.

„Situația lui Emmers este foarte, foarte simplă. Este un jucător extrem de important pentru Rapid, a avut o accidentare delicată, care în mod normal, la un om care nu face sport de performanță s-ar fi rezolvat, s-ar fi vindecat mult mai repede.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba însă despre un fotbalist, accidentarea lui la acel deget a fost una mai delicată, mai complicată așa, iar recuperarea a mers mult mai greu. Emmers se află în Belgia, unde este supus unui tratament și unor exerciții specifice și, din ce am înțeles, la sfârșitul lui februarie o să putem beneficia de serviciile lui.

Nu se pune problema ca Emmers să plece de la Rapid. Este unul dintre jucătorii care ne plac foarte mult și vreau să vă anunț oficial că vom activa clauza de prelungire automată a contractului. În vară, lui Emmers îi expiră contractul și îl vom prelungi cu încă un an, pentru că avem această opțiune de prelungire. Va sta în continuare cu noi și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, fiindcă este unul dintre jucătorii de mare viitor ai Rapidului”, spune Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Ce a decis în cazul lui Papeau: „Pot să vă anunț că vom proceda la fel”

Și înțelegerea lui Jayson Papeau cu Rapid expiră la sfârșitul sezonului, iar Dan Șucu anunță și decizia în cazul lui. La fel ca și Xian Emmers, mijlocașul francez va mai rămâne un sezon în Giulești și contractul îi va fi prelungit.

„La fel, în ceea ce îl privește pe Papeau, pot să vă anunț că și la el vom proceda la fel. În vară îi expiră contractul, dar avem această clauză de opțiune de prelungire pentru încă un an pe care o vom activa.

ADVERTISEMENT

Deci pot să-i anunț pe fanii giuleșteni că doi dintre jucătorii exponențiali care ne încântă și ne-au încântat până acum vor rămâne în continuare la Rapid și pe mai departe. Deci din vară, și Emmers și Papeau vor mai fi un an în Giulești și sperăm să ne bucurăm cu toții de obiective și, de ce nu, de titlul de campion”, spune Șucu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ANUNT OFICIAL | Dan Sucu A LAMURIT ce se va intampla cu Xian Emmers si Jayson Papeau

ADVERTISEMENT
Tags: