Fotbal international

Accidentare horror în Brazilia! Un fotbalist a fost lovit cu talpa în față. Foto

02.02.2021 | 10:02
Accidentare horror in Brazilia Un fotbalist a fost lovit cu talpa in fata Foto
O accidentare horror a avut loc la un meci din Brazilia, portarul fiind lovit cu talpa în plină față de un adversar. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

O accidentare horror a avut loc la un meci din Brazilia, portarul fiind lovit cu talpa în plină față de un adversar.

În minutul 80, portarul Douglas Friedrich a fost victima unei accidentări groaznice în meciul Vasco da Gama – Bahia, scor 0-0, din etapa a 33-a primei ligi din Brazilia.

ADVERTISEMENT

Imaginile sunt cu adevărat înfricoșătoare, însă jucătorul a scăpat mult mai ieftin decât se părea la prima vedere.

Un portar din Brazilia, accidentare groaznică

Meciul din prima ligă din Brazilia s-a încheiat cu o accidentare teribilă a portarului echipei Bahia, Douglas Friedrich, care a fost lovit cu piciorul în față de fundașul formației Vasco Da Gama, Leandro Castan.

ADVERTISEMENT

La o lovitură liberă din lateral a celor de la Vasco, Douglas Friedrich a ieșit pe 6 metri pentru a respinge balonul, dar a fost lovit în plină față cu crampoanele de Leandro Castan, care a și fost eliminat după ce arbitrul a revăzut momentul cu ajutorul sistemului VAR.

Portarul în vârstă de 32 de ani de la Bahia a primit îngrijiri medicale pe teren, dar nu a mai putut continua jocul și a fost înlocuit cu rezerva Anderson.

ADVERTISEMENT

”Avea o tăietură adâncă. Nu sunt semne de fractură. L-am lăsat sub observaţie. Este bine, nu are simptome neurologice și va putea juca în meciurile următoare”, a declarat medicul clubului Bahia, Daniel Araujo, conform Sport Bible.

Accidentare Brazilia

După meci, Leandro Castan i-a cerut scuze lui Douglas Friedrich. ”Am vorbit cu el în vestiar, dar am vrut să îmi cer scuze şi în mod public şi să asigur că nu am avut nicio intenţie să îmi rănesc un coleg de profesie”, a scris Castan pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fotbalul sud-american a mai trecut printr-o accidentare groaznică în toamna anului trecut, atunci când fundașul columbian al celor de la Bayer Leverkusen, Santiago Arias, s-a rupt în meciul cu Venezuela din preliminariile pentru CM 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: