Life

Actorul celebru de care a fost îndrăgostită Nicoleta Luciu: ”Ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza”

Nicoleta Luciu a revenit în forță în televiziune. Vedeta este juratul-surpriză al ediției iUmor de duminică seară, iar odată cu acest rol, ies la suprafață și câteva dezvăluiri.
04.11.2022 | 16:19
Actorul celebru de care a fost indragostita Nicoleta Luciu Ea a dormit cu el in pat tu doar cu poza
Dezvăluiri neștiute până acum despre celebra Nicoleta Luciu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu va putea fi văzută duminică seara la masa juraților de la iUmor, alături de Chello, Costel, dar și Delia. Surprizele nu  nu se opresc însă aici.

Nicoleta Luciu, îndrăgostită de un actor celebru de la Hollywood

După ce săptămânile trecute am văzut-o pe Anastasia Soare, de această dată, în noua ediție a emisiunii iUmor de la Antena 1 avem parte de răsturnări de situații, dar și de dezvăluiri complet neașteptate.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu sora Nicoletei Luciu, Iuliana, va urca pe scena iUmor și va fi pregătită să spună amănunte picante din copilăria celor două.

Deși nimeni nu a știut până acum, se pare că Nicoleta Luciu a avut o pasiune pentru celebrul actor Brad Pitt. Vedeta era atât de îndrăgostită încât dormea cu poza acestuia în pat, povestește sora ei, care s-a folosit de acest lucru pentru a face un roast pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă ți-a spus cineva că ai ceva în comun cu Angelina Jolie. Da, amândouă ați fost îndrăgostite de Brad Pitt… doar că ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza!”, a spus Iuliana Luciu.

Sora Nicoletei Luciu ajunge pe scena iUmor

Iar dezvăluirile nu s-au oprit aici. Sora Nicoletei Luciu, a spus că într-adevăr, aceasta are un suflet cât se poate de bun, însă are și anumite fixuri, când vine vorba de viața personală.

ADVERTISEMENT

Mai exact, mereu îi recomandă surorii sale să se pună la casa ei. ”E o tipă tare bună la suflet! (…). Așa de mult mă bate la cap să mă așez la casa mea, de zici că e arhitect“, a mai completat Iuliana.

Surprizele vor continua în ediția de duminică de la iUmor. Pe lângă Iuliana Luciu, pe scenă vor urca și Doinița Oancea, dar și o bună prietenă a Nicoletei Luciu, Luminița Dulgheru.

ADVERTISEMENT

Fiecare în parte va reuși să se folosească de tot ceea ce știe despre vedetă, iar la un moment dat se va vorbi inclusiv despre familia acesteia.

”Din păcate, atunci când ne întâlnim, nu prea ne înțelegem… pentru că noi suntem 2 și ei sunt 7“, a spus Luminița Dulgheru.

Amintim faptul că Nicoleta Luciu a lipsit ani buni de pe sticlă și a refuzat nenumărate propuneri în ultima perioadă. Drept urmare, revenirea ei va fi una cu adevărat spectaculoasă.

ADVERTISEMENT