Life

Durere de nedescris la cimitir! Actorul Ciprian Nemeșiu, înmormântat cu slujbă specială pentru sinucigași

11.03.2021 | 17:38
Durere de nedescris la cimitir Actorul Ciprian Nemesiu inmormantat cu slujba speciala pentru sinucigasi
Ciprian Nemeșiu a fost înmormântat astăzi, 11 martie
ADVERTISEMENT

Actorul Ciprian Nemeșiu a fost condus, astăzi, pe ultimul drum, de familie și prieteni. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Sfântul Pantelimon, din București, și a fost una specială pentru sinucigași. Ceremonia s-a desfășurat în condițiile impuse de pandemie, iar la tristul eveniment au participat doar apropiații.

Familia și prietenii l-au condus pe ultimul drum pământesc pe Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizaţie Freeze, după ce, pe 8 martie, trupul lui a fost găsit în spatele unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Actorul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al blocului. Informația a fost confirmată de surse din poliție, însă o cauză oficială a morții o să fie stabilită după ce medicii vor efectua necropsia.

Singur la părinți, Ciprian Nemeșiu și-a îngenuncheat familia cu gestul tulburător. Nimeni nu își explică ce l-a determinat să-și pună capăt zilelor, dar, conform surselor din apropierea actorului, unul dintre motive ar putea fi lipsa activității profesionale, cauzate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Astăzi, actorul a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii speciale care se ține în cazul sinucigașilor, iar la evenimentul trist au participat familia și apropiații.

“Familia este foarte rezervată și distrusă, mai ales că era singurul copil. Nu știe nimeni de ce s-a sinucis, este un cumul, probabil, dar pandemia, da, ne-a distrus pe toți cei care suntem actori liber profesioniști. “, au declarat surse din anturajul lui Ciprian Nemeșiu, exclusiv, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să-i aducă un omagiu actorului Ciprian Nemeșiu pot merge la Cimitirul Sfântul Pantelimon, din București, unde pot aprinde o lumânare, în memoria lui.

Mesaj de adio emoționant, transmis de colegii de trupă

Dispariția actorului Ciprian Nemeșiu a fost deplânsă și de colegii actorului din trupa de improvizație Freeze.

ADVERTISEMENT

“Ai grijă de tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, a transmis trupa Freeze, la scurt timp după ce s-a aflat că Ciprian Nemeșiu s-a sinucis.

ADVERTISEMENT