Life

Actorul din serialul care a făcut furori în România, scandal în plină stradă. S-a luat la bătaie cu motocicliști

Starul american cunoscut dintr-o peliculă celebră, dispută aprinsă în mijlocul străzii. A sărit la bătaie cu motocicliști.
01.01.2024 | 20:35
Actorul din serialul care a facut furori in Romania scandal in plina strada Sa luat la bataie cu motociclisti
Starul american cunoscut dintr-o peliculă celebră, dispută aprinsă în mijlocul străzii. A sărit la bătaie cu motocicliști. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Actorul din serialul care a făcut furori în România, scandal în plină stradă. S-a luat la bătaie cu motocicliști. Vedeta în vârstă de 59 de ani nu a făcut nicio declarație pe marginea acestei altercații recente.

Starul american cunoscut dintr-o peliculă celebră, dispută aprinsă în mijlocul străzii. A sărit la bătaie cu motocicliști

Starul american cunoscut dintr-o peliculă celebră, dispută aprinsă în mijlocul străzii. A sărit la bătaie cu motocicliști. În momentul de față nu se cunoaște de la ce a plecat cearta dintre artist și mai multe persoane dintr-un grup moto.

ADVERTISEMENT

Potrivit TMZ, Ian Ziering a fost implicat într-o bătaie care a avut loc în cursul zilei de duminică, 31 decembrie 2023. Totul s-a desfășurat pe Hollywood Boulevard din Los Angeles și a fost surprins de o cameră video.

Mai exact, în filmare se vede cum renumitul actor din serialul Beverly Hills, 90210 iese din mașina personală care cu numai câteva secunde înainte fusese înconjurată de motocicliști. Starul american îl lovește pe motociclistul care s-a oprit în fața sa.

ADVERTISEMENT

Ulterior, se vede cum îl lovește pe altul care poartă cască de protecție. În secunda următoare actorul este lovit de ceilalți conducători auto atât cu pumnii, cât și cu picioarele. Printre agresori se numără și o femeie.

Înconjurat de cei din grupul moto, Ian Ziering încearcă să scape când realizează că nu poate face față violenței din mijlocul străzii. Se pare că starul din serialul Beverly Hills, 90210 se afla singur în mașina personală.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Ian Ziering în aceste clipe

Ian Ziering nu a dezvăluit ce se întâmplă cu el în aceste clipe pentru că nu a făcut nicio declarație publică pe rețelele de socializare. Sursa menționată mai arată că renumitul actor ar fi fugit să ceară ajutor la poliție.

În această situație starul ar fi victima, dar chiar și așa nu se știe care sunt motivele care l-au determinat să reacționeze în acest fel. Este foarte posibil ca vehiculul său să fi fost lovit înainte ca altercația să devină violentă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nicio persoană aflată în zona respectivă nu a sărit în apărarea vedetei. Nici măcar cel care a făcut publică filmarea pe rețea X nu a intervenit pentru a-l salva pe actorul care a reușit să fugă pe o stradă.

ADVERTISEMENT