Life

Actorul Florin Zamfirescu, tranșant în cazul copilului-minune de la Românii au talent: ”Dar ce, Mozart a avut copilărie?”

Actorul Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisăcariu, după scandalul declanșat de prestația puștiului de 7 ani, la emisiunea Românii au talent.
25.06.2023 | 15:47
Actorul Florin Zamfirescu transant in cazul copiluluiminune de la Romanii au talent Dar ce Mozart a avut copilarie
Florin Zamfirescu nu consideră că puștiul-minune de la Românii au talent este un copil abuzat / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Pro TV, Florin Zamfirescu Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu a avut o reacție tranșantă atunci când a venit vorba despre scandalul public declanșat de prestația lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 al emisiunii Românii au talent, de la Pro TV.

Florin Zamfirescu, indignat de valul de revoltă din jurul puștiului-minune

Zamfirescu s-a declarat indignat de valul de revoltă care a curs pe platformele sociale după ce băiatul a impresionat prin recitarea unor texte lungi, cu un adânc mesaj patriotic.

ADVERTISEMENT

Criticile au vizat faptul că un copil de vârsta lui Rareș nu are cum să priceapă și să-și însușească astfel de mesaje, iar acuzele s-au îndreptat inclusiv împotriva părinților băiatului, care au fost acuzați că-și ”abuzează” copilul.

Actorul Florin Zamfirescu spune că tânărul câștigător al premiului de 120.000 de euro este un talent adevărat, care ar trebui încurajat, în loc să fie arătat cu degetul.

ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu, despre câștigătorul emisiunii: ”Mi s-a rupt sufletul”

„El a învățat niște texte, sigur că le-a învățat, că nu putea să le născocească. Nici n-am urmărit în totalitate, dar mi s-a rupt sufletul când am văzut că a luat premiul, m-am bucurat pentru el.

Eu am trecut prin asta. (…) când l-am văzut pe copilul ăsta, eu m-am revăzut. Dar ce traume credeți că are copilul ăsta? Cu bucuria lui și capacitatea lui de memorie, a învățat niște texte pe care le-a și susținut. Nu le-a scris, dar le-a spus.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost impresionați de memoria lui, de sufletul pe care-l scoate la iveală. Și s-au găsit niște netrebnici, neputincioși…dacă copilul ăsta, s-ar fi făcut reclamă că este alt gen, ar fi fost lăudat?”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Cancan.

Rareș Prisăcariu, comparat cu Nadia

Actorul e de părere că toate geniile au nevoie de sacrificiu pentru a ajunge acolo unde le este locul. Este și cazul lui Cătălin Prisăcariu, câștigătorul de la Românii au talent, care va trebui să renunțe la o parte din copilărie pentru a-și împlini destinul.

ADVERTISEMENT

”Nu ne e rușine? Avem și noi câteva vârfuri, avem și noi câțiva tineri, care iată nu sunt lăsați să se ridice. Ni se dă în cap…și-a distrus copilăria. Păi așa vorbești și de Nadia Comăneci? Că i s-a distrus copilăria și a fost pusă la bârnă? Sunt copii minune, normal că te sacrifici. Dar ce, Mozart a avut copilărie?”, a mai spus Florin Zamfirescu.

ADVERTISEMENT