Life

Actrița care a dezvăluit că a fost victima unui incest: „Timp de patru ani”

Actrița celebră care a făcut dezvăluiri cutremurătoare. A fost victima incestului în copilărie, dar abia acum și-a găsit curajul să vorbească.
06.09.2023 | 10:55
Actrita care a dezvaluit ca a fost victima unui incest Timp de patru ani
Actrița celebră în toată lumea care a fost victima incestului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emmanuelle Béart a făcut declarații cutremurătoare în cadrul unui documentar. Actrița franceză cunoscută în toată lumea a dezvăluit că timp de patru ani, în copilărie, a fost victima incestului. Abia la 60 de ani a găsit puterea să vorbească.

Emmanuelle Béart, victima incestului

Emmanuelle Béart, în vârstă de 60 de ani, este cunoscută în toată lumea pentru rolurile din Mission: Impossible şi 8 Women. În Franța, locul său de origine, a fost apreciată pentru apariția în Manon of the Spring.

ADVERTISEMENT

Filmul i-a adus un premiu César și, de asemenea, a mai fost nominalizată de şapte ori pentru cea mai înaltă distincţie cinematografică din Franţa. Totodată, actrița a mai jucat în A Heart in Winter şi Nelly and Mr Arnaud.

Recent, ea s-a implicat în regizarea documentarului Such a Resounding Silence, în cadrul căruia patru femei, victime ale incestului, și-au spus poveștile dureroase. Proiectul a fost prezentat marți, 6 septembrie 2023, la Paris, iar pe 24 septembrie va fi difuzat pe canalul francez M6.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost când, prin intermediul unei mesaj video, Emmanuelle Béart și-a făcut curaj și a anunțat că, inspirată de victimele intervievate, a vorbit despre faptul că ea însăși a fost supusă incestului ani la rând.

S-a întâmplat prima dată când avea numai 10 ani

Prima dată s-a întâmplat când avea numai 10 ani, iar calvarul a continuat până când a împlinit 14. Anastasia Mikova, co-regizoarea documentarului Such a Resounding Silence a vorbit în numele actriței, care nu a fost prezentă la conferință.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că Emmanuelle Béart a ales să nu facă public numele agresorului său, deoarece nu consideră că ține de subiectul filmului. Totuși, starul internațional și-a dorit să precizeze că nu este vorba despre tatăl ei.

De altfel, a fost prezentat și un clip video în care se aude cum, în spatele camerelor, actrița discută cu cel care a agresat-o și îi spune că ar fi putut continua mult timp, din moment ce niciun apropiat nu a observat ce se petrece.  a Emmanuelle Béart mai precizat că bunica a fost cea care a salvat-o.

ADVERTISEMENT

„Din moment ce tatăl meu, mama mea şi prietenii mei nu au observat nimic, puteai să faci asta din nou, şi ai făcut-o, timp de patru ani”, se aude Emmanuelle Béart spunând, conform publicației The Guardian. 

ADVERTISEMENT