Life

Actrița Claudia Vasile se alătură distribuției serialului Adela. Ce personaj va interpreta

Actrița Claudia Vasile se alătură distribuției serialului Adela, în cel de-al treilea sezon, care va avea premiera pe 27 ianuarie. Ce personaj va interpreta?
21.01.2022 | 12:43
Actrita Claudia Vasile se alatura distributiei serialului Adela Ce personaj va interpreta
Actrița Claudia Vasile se alătură distribuției serialului Adela. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Claudia Vasile se alătură distribuției serialului “Adela”, difuzat la Antena 1. Cel de-al treilea sezon va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022.

Personajul pe care îl interpretează va face lucruri și dezvăluiri care va schimba parcursul altora. În serial, Claudia va jura rolul Ralucăi, fiica senatorului Alexandru Iftimie.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură întâmplările din noul sezon, mai ales după finalul dramatic al sezonului precedent.

Actrița Claudia Vasile se alătură distribuției serialului Adela

Din distribuția serialului “Adela” va face parte și Claudia Vasile, care îi va da viață Ralucăi Iftimie, fiica senatorului Alexandru Iftimie, care și-a făcut apariția în ultimele episoade ale sezonului doi.

ADVERTISEMENT

Raluca este o fire sensibilă și ușor naivă, care a suferit foarte mult din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu). Acesta a lăsat-o însărcinată în urma unui viol de la o vârstă fragedă.

Astfel, personajul Raluca Iftimie a făcut o întrerupere de sarcină, în urma căreia a ajuns în stare foarte gravă la spital, la un pas să-și piardă viața.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestei întâmplări dramatice, Raluca a devenit o persoană antisocială, cu depresie cronică. O nouă relație cu persoana potrivită o va ajuta să-și revină după drama trăită.

“Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea, deși nu a avut o viață ușoară.

ADVERTISEMENT

Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei.

Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină.

Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut.

Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”, a declarat Claudia Vasile, potrivit Antena 1.

Ce spune actrița despre experiența din serialul “Adela”

Actrița s-a bucurat foarte mult că a primit această oportunitate din partea Ruxandrei Ion. Tânăra a fost foarte bine primită de colegii de pe platoul de filmare. Faptul că acum face parte din echipa serialului o ajută foarte mult să evolueze ca actor.

“Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunați din echipă care m-au primit cu brațele deschise.

Am ajuns într-o echipă mare, darnică și care mi-a oferit posibilitatea să mă dezvolt şi alături de care simt că m-am întregit ca actor.”, a mai spus actrița.

Sezonul trei al serialului “Adela” va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT