Life

Actrița Gabriela Spanic, concurentă la Dancing with the Stars Ungaria alături de un român. Cine este Andrei Mangra

15.09.2020 | 15:21
Actrita Gabriela Spanic concurenta la Dancing with the Stars Ungaria alaturi de un roman Cine este Andrei Mangra
Gabriela Spanic și Andrei Mangra, concurenți la un show din Ungaria. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Un român este concurent alături de actrița de telenovele Gabriela Spanic la emisiunea Dancing with the Stars din Ungaria. Este vorba despre Andrei Mangra, iar prezența lui în show-ul din țara vecină ne-a atras atenția.

Gabriela Spanic, partenera de dans a lui Andrei Mangra, ex-concurent „Uite cine dansează”

Andrei concurează la emisiunea echivalentă concursului „Dansez pentru tine” difuzată în urmă cu mai mulți ani de PRO TV alături de una din cele mai celebre actrițe de telenovele, Gabi Spanic, care a fost și în România pe vremea când exista postul Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Partenerul actriței a devenit cunoscut în România în cadrul remake-ului făcut de PRO TV la „Dansez pentru tine”, „Uite cine dansează”, unde a prestat alături de mama natură Roxana Ionescu.

Pasiunea pentru dans a lui Mangra vine din familie. Mama lui este antrenoare și o dansatoare profesionistă, iar el a început primii pași de dams sportiv din perioada școlii generale.

ADVERTISEMENT

Fostul coleg al Roxanei Ionescu are o carieră impresionantă

Andrei are în spate o carieră impresionantă la numai 28 de ani. A reprezentat Germania la mai multe concursuri internaționale de dans și a fost prezent și în spectacole cu ștaif în Los Angeles, unde a fost invitat de o cunoscută companie americană.

Show-ul maghiar de dans, unde participă celebritatea din Mexic, este difuzat pe TV2 și este unul din cele mai mari spectacole de televiziune din estul Europei la această oră.

ADVERTISEMENT

„Vă salut, oameni frumoși! Eu sunt Gaby Spanic, actriță de telenovele și mai nou, concurenta unui superb show de dans. Mă simt foarte fericită că particip, mai departe vedem ce se va întâmpla.

Sunt onorată de a fi în Budapesta, îmi pare rău că n-am putut să ies mai mult, însă toți muncim foarte mult ca acest show să iasă cum trebuie”, este mesajul de pe Instagram al Gabrielei Spanic, unde a postat o fotografie alături de colegul ei de scenă român.

ADVERTISEMENT