Acuzat că primește comisioane la transferuri, Marius Șumudică ia poziție: ”Mă las de fotbal dacă se dovedește asta”. Șefii lui Gaziantep, alături de român: ”Condamnăm aceste atacuri!”

Adrian Baciu   
în Fotbal international
21/01/2020, 17:48
Acuzat că primește comisioane la transferuri, Marius Șumudică ia poziție: ”Mă las de fotbal dacă se dovedește asta”. Șefii lui Gaziantep, alături de român: ”Condamnăm aceste atacuri!”
Marius Șumudică ia poziție după acuzațiile că ar lua comisioane: ”Mă las de fotbal dacă se dovedește asta”

Marius Șumudică se află în mijlocul unui nou scandal în Turcia. De această dată, tehnicianul român duce o bătălie cu jurnaliștii din această țară. În weekend, ”Șumi” a fost acuzat de o parte din presa locală că ar lua comisioane la transferurile echipei sale. Antrenorul român, dar și clubul Gaziantep Gazisehir, au luat atitudine împotriva acestor acuzații.

Marius Șumudică ia poziție după acuzațiile că ar lua comisioane: ”Mă las de fotbal dacă se dovedește asta”

Marius Șumudică a luat parte la ședința de pregătire a celor de la Gaziantep Gazisehir în vederea meciului de vineri, din etapa a 19-a din SuperLiga Turciei, cu echipa lui Bogdan Stancu, Genclerbirligi.

La finalul antrenamentului, Șumudică a vorbit despre conflictul cu jurnaliștii care l-au acuzat de faptul că ar intermedia unele transferuri la echipa sa. Românul a fost extrem de sigur pe el și a afirmat că iese din fotbal dacă se aduc dovezi că ar lua comision.

”Chiar am vorbit cu cei apropiați după meciul cu Fenerbahce. Dacă se dovedește că am vreo legătură cu vreun impresar sau o companie care se ocupă de transferuri, astăzi mă las de fotbal.

Am muncit mult ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Și nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei.

Tocmai din această cauză am decis să merg în instanță cu acei jurnaliști. Pe această cale vreau să mulțumesc clubului că este alături de mine”, a spus Șumudică.

Șefii lui Gaziantep, comunicat oficial de susținere pentru Șumudică

Șefii clubului Gaziantep sunt alături de Marius Șumudică în conflictul cu presa turcă. Clubul a emis un comunicat semnat de președintele Consiliului Director, Mehmet Buyukeksi.

”Nu ne-am pierdut încrederea în antrenorul Marius Șumudică, care are tot sprijinul nostru în a doua parte a sezonului. Condamnăm acuzațiile nefondate la adresa antrenorului nostru și minciunile care apar despre el.

Totodată, vrem să reamintim faptul că Șumudică este la conducerea acestei echipe și nu există nicio îndoială că el va fi antrenorul nostru și pe viitor”.

Gaziantep, locul 10 în campionat

Echipa lui Marius Șumudică a început cu stângul noul an 2020 în campionat. Sâmbătă, 18 ianuarie, Gaziantep a pierdut acasă, scor 0-2, cu puternica Fenerbahce.

După 18 etape, echipa lui Șumudică, Toșca și Junior Morais ocupă locul 10 în campionat, cu 24 de puncte, la 10 de primul loc retrogradabil și la 10 de primul loc de cupe europene.

Închide ×