ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Marius Șumudică, răspuns dur pentru Mihai Rotaru: ”Nu am nevoie să mă propun la Craiova”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 20.01.2020 | 08:20
Marius Șumudică, răspuns dur pentru Mihai Rotaru: ”Nu am nevoie să mă propun la Craiova”
Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică, i-a oferit un răspuns dur patronului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică, i-a oferit un răspuns dur patronului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, răspuns dur pentru Mihai Rotaru: ”Eu tot timpul am avut serviciu”

”Eu nu am nevoie să mă propun la Craiova, din moment ce mai am un an şi jumătate de contract aici. Eu tot timpul am avut serviciu, nu ştiu cu ce să mă alint”, a fost răspunsul lui Marius Șumudică pentru Mihai Rotaru.

”Eu nu am stat acasă mai mult de două, trei săptămâni. Eu respect campionatul din România, dar nu se poate compara cu cel din Turcia la momentul actual”, a mai declarat Marius Șumudică la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Șumudică a negociat cu un prieten al lui Rotaru

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a trimis câteva înţepături către Marius Şumudică, cel care spunea că Universitatea Craiova trebuie “să bage mâna în buzunar” dacă îl vrea.

Marius Șumudică declara anterior că a negociat preluarea Universităţii Craiova cu un prieten al patronului Mihai Rotaru, însă discuţiile nu au ajuns la nicio concluzie. Tehnicianul preciza că și-ar dori să ajungăîn Băniei, dar oltenii trebuie să-i plătească clauza de 175.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Rotaru a ales să-l numească pe Papură

Marius Șumudică era dorit și de fanii Universității Craiova care veniseră cu o metodă inedită prin care să-l aducă pe tehnicianul de la Gaziantep în Bănie. O cotizație de 50 de lei de persoană pentru a plăti clauza de reziliere a contractului cu turcii.

În cele din urmă, Mihai Rotaru a decis să meargă pe mâna lui Corneliu Papură, cel care a condus echipa și în primele meciuri din acest sezon, până la venirea lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Papură s-a obișnuit cu presiunea

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, care spunea inițial că Papură nu va rămâne principal după plecarea lui Pițurcă, s-a resemnat cu situația, dar pune presiune pe noul antrenor și cere câștigarea eventului.

Corneliu Papură spune că s-a obişnuit cu presiunea extrem de puternică din Bănie şi cu faptul că suporterii sunt nemulţumiţi de alegerea sa ca tehnician în locul demisionarului Victor Piţurcă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.70 este cota pentru „gazdele marchează- primul gol”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!