Sport

Acuzații grave din partea unui contracandidat al lui Alexandru Dedu: ”500€ sub pernă, în 2018! Votul va costa mai mult acum”

Mai sunt două zile până alegerile pentru funcția de președinte la Federația Română de Handbal, iar un contracandidat al lui Alexandru Dedu face acuzații grave legate de scrutinul de acum 4 ani.
26.04.2022 | 15:19
Acuzatii grave din partea unui contracandidat al lui Alexandru Dedu 500E sub perna in 2018 Votul va costa mai mult acum
Mai sunt două zile până alegerile pentru funcția de președinte la Federația Română de Handbal, iar un contracandidat al lui Alexandru Dedu face acuzații grave legate de scrutinul de acum 4 ani
ADVERTISEMENT

În lupta pentru șefia handbalului românesc se află actualul președinte Alexandru Dedu, fostul arbitru internațional Constantin Din, fostul jucător Bogdan Voina și Dan Maximilian Gavrilă, director și antrenor la clubul ACS Școala 181 SSP București.

Un contracandidat al lui Alexandru Dedu la șefia handbalului face acuzații dure

Alexandru Dedu este tot mai contestat de nume mari ale handbalului românesc, iar Dan Maximilian Gavrilă, unul dintre contracandidații săi, vine cu acuzații extrem de grave despre alegerile care s-au ținut în 2018, atunci când actualul președinte a învins-o la limită pe Narcisa Lecușanu.

ADVERTISEMENT

”Alegerile de la handbal, la mâna impostorilor – cât mai costă un vot?! Știu ce se întâmplă înainte de scrutin, știu ce comisii sunt date, ce scaune mai importante sunt puse în joc, dar nu știu, din păcate, cât mai costă un vot, la aceste alegeri!

Cu patru ani în urmă, la pomana electorală de la Rin Grand Hotel, s-a zvonit că aproape toți cei care au avut cazare acolo au găsit sub pernă și câte-o hârtie de 500 de euro, alții chiar câte două, în funcție munca depusă în favoarea unuia dintre candidați.

ADVERTISEMENT

Cam scumpă pomana, este adevărat, dar gândul la mandatul de patru ani și câștigurile care aveau să vină au meritat tot efortul. Nu mai știu cât va costa votul de joi, de la Marriott, tariful va fi ceva mai mare, pentru că sunt candidați mai mulți și șansele sunt împărțite, iar Marriott-ul este un hotel prima-ntâi!”, a scris Gavrilă pe contul de Facebook.

Ce îi trebuie viitorului președinte

În încheierea postării, Dan Maximilian Gavrilă a explicat de ce lumea handbalului ar trebui să-l aleagă pe el în fruntea federației și ce ar trebui să facă viitorul președinte pentru a avea succes.

ADVERTISEMENT

”Vreau să fiu luat în serios, iar alegătorii trebuie să-și dea seama că dintre toți candidații eu sunt cel mai serios, cel mai înțelept, un antrenor și președinte de club cu mare experiență, în ale performanței.

Handbalul românesc se află într-un derapaj de opt ani de zile, de aceea noul președinte trebuie să fie înțelept, curajos să taie răul de la rădăcină, capabil să facă reforme, deschis la dialogul cu tinerii și mai ales un luptător care să redea o nouă imagine Federației, una curată, luminoasă, care să nu mai fie bântuită de oportuniști”, a mai notat Gavrilă.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru președinția FRH de pe 28 aprilie se anunță foarte strânsă. Casele de pariuri îl dau favorit pe Constantin Din, principalul contracandidat al președintelui în funcție, Alexandru Dedu.

ADVERTISEMENT