ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Acuzații grave după Poli Iași – Astra 2-3: ”E ținută pe ultimul loc echipa celui de-al doilea oraș al țării!”

Autor: Traian Terzian | 14.02.2021 | 15:56
Acuzații grave după Poli Iași - Astra 2-3: ”E ținută pe ultimul loc echipa celui de-al doilea oraș al țării!”
Președintele Ciprian Paraschiv a lansat o serie de acuzații grave la adresa arbitrilor după meciul Poli Iași - Astra 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1, considerând că formația pregătită de Andrei Cristea este victima greșelilor făcute de cavalerii fluierului. Sursă foto: Sport Pictures

Președintele Ciprian Paraschiv a lansat o serie de acuzații grave la adresa arbitrilor după meciul Poli Iași – Astra 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1, considerând că formația pregătită de Andrei Cristea este victima greșelilor făcute de cavalerii fluierului.

ADVERTISEMENT

În partida împotriva giurgiuvenilor, ieșenii acuză faptul că oaspeții au egalat din ofsaid și nu li s-a acordat două lovituri de la 11 metri.

Noul tehnician al ieșenilor, Andrei Cristea, a fost enervat la maximum de deciziile arbitrului Andrei Florin, iar centralul a decis să îl trimită în tribune în minutul 79.

ADVERTISEMENT

Ce acuzații le aduce Ciprian Paraschiv arbitrilor după meciul Poli Iași – Astra 2-3

”Până acum, am tot tras semnale de alarmă decente. În zadar! E strigător la cer ce se întâmplă! Etapa trecută, cu Sepsi, a fost delegat arbitru fratele lui Găman, care a fost căpitan azi la Astra. Întâmplător, cartonașele galbene date de fratele jucătorului de la Giurgiu au făcut ca azi să avem nu mai puțin de trei suspendați!”, a declarat Ciprian Paraschiv.

”Plus că, tot Găman nu ne-a dat un penalty clar, petrecut chiar sub ochii unui asistent căruia doar cei din Covasna cred că i pot pronunțe corect numele (n.r. – Ferencz Tanyogi)”, sunt acuzațiile pe care le-a făcut Paraschiv după meciul Poli Iași – Astra 2-3.

ADVERTISEMENT

Referitor la întâlnirea cu Astra, președintele ieșenilor a pus tunurile și pe centralul Andrei Florin: ”Am sperat că a fost un accident. Azi însă, am fost egalați după un ofsaid clar, puteam primi două penalty-uri, Montini trebuia eliminat, Bruno și Boe Kane au fost iertați de galbene.

Iar nouă, care am avut 14 faulturi, mai puține decât ei, ne-a dat șapte avertismente! I se taie aripile unui antrenor talentat, la început de drum, cum e Andrei Cristea. E ținută pe ultimul loc echipa celui de-al doilea oraș al țării! Nu se mai poate așa ceva! Aștept măsuri ferme, urgente pentru ca ierarhiile să fie stabilite pe teren!”

ADVERTISEMENT

Implicat și într-un conflict de la distanță cu fostul antrenor, Daniel Pancu, atacantul a avut parte de un debut extrem de încins în Liga 1. Echipa sa a pierdut pe teren propriu, contra Astrei Giurgiu, cu scorul de 2-3, iar antrenorul a fost eliminat.

Totul s-a petrecut în minutul 79 al partidei, după ce Cristea a fost extrem de nervos la capătul unei faze desfășurate în careul giurgiuvenilor. Floriano Vanzo a căzut și a cerut penalty, însă arbitrul Andrei Florin i-a acordat galben pentru simulare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!