News

Acuzații grave făcute de mama elevului înjunghiat în curtea liceului Iuliu Maniu: ”La pază e pusă femeia de serviciu”

Mama elevului de 17 ani înjunghiat în curtea liceului Iuliu Maniu din Capitală lansează acuzații grave față de conducerea școlii.
05.04.2024 | 13:58
Acuzatii grave facute de mama elevului injunghiat in curtea liceului Iuliu Maniu La paza e pusa femeia de serviciu
Mama elevului înjunghiat la liceul din Capitală, acuzații grave la adresa conducerii școlii: ”La pază e pusă femeia de serviciu”. Sursa foto: capturi Digi24 / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt acuzații grave lansate de mama elevului de 17 ani înjunghiat în curtea liceului Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. Femeia spune că nu a fost înștiințată de acest incident de către directoarea unității. În plus, aceasta arată cu degetul către modul deficitar în care este asigurată paza în școală.

Mama elevului înjunghiat la liceul din Capitală, acuzații grave la adresa conducerii școlii: ”La pază e pusă femeia de serviciu”

Elevul de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei, înjunghiat miercuri, 3 aprilie, chiar în curtea liceului, a fost externat vineri. Acesta a oferit și primele informații despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Băiatul, care va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, a spus că nu își cunoaște agresorii și că nu i-a văzut niciodată. Din fericire, starea lui de sănătate este acum stabilă.

Între timp, mama elevului de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Capitală face acuzații grave. Femeia spune că persoanele din conducerea școlii nu l-au lăsat pe fiul ei să o anunțe în legătură cu incidentul. Apoi, când a încercat să afle ce s-a întâmplat, a fost trimisă de la o instituție la alta.

ADVERTISEMENT

Conform procedurii, șefa unității de învățământ este cea obligată să anunțe atât familia, cât și Inspectoratul Școlar al Municipiului București. În acest caz, acest lucru nu a avut loc.

Mama elevului acuză conducerea liceului de proasta organizare când vine vorba de securitatea școlii. Aceasta spune că la paza unității se află femeia de serviciu.

ADVERTISEMENT

Băiatul este bine acum. Copilul declară că nu-i cunoaşte, că nu ştie cine sunt (n.r. agresorii). Unul dintre băieţi, cel cu maceta, l-a întrebat pe copil dacă vrea să se bată. El a spus că nu.

Eu ca părinte nu pot să intru în acel liceu fără aprobare, durează 3 zile să iau aprobare de la director. Şi un copil cu o macetă şi încă 4 huligani cu el poate să intre? La pază este pusă femeia de serviciu”, spune mama elevului rănit, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Agresorul elevului de la Iuliu Maniu, reținut

În ceea ce-l privește pe agresorul elevului de la Iuliu Maniu, acesta este un băiat de 15 ani. El a fost reținut, iar vineri ajunge în fața magistraților de la judecătoria Sectorului 6 cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul este cercetat pentru mai multe infracțiuni, printre care vătămare corporală și folosirea de obiecte periculoase. Încă de miercuri, tânărul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii l-au încătușat, iar asupra sa a fost găsit cuțitul folosit în timpul agresiunii.

ADVERTISEMENT
Tags: