News

Acuzații halucinante. Fost agent american: Guvernul SUA ar deține „vehicule extraterestre intacte”

Acuzații halucinante în SUA. Un fost agent american susține faptul că, vehicule extraterestre ar fi ascunse de către Guvern.
08.06.2023 | 10:23
Acuzatii halucinante Fost agent american Guvernul SUA ar detine vehicule extraterestre intacte
Acuzații halucinante. Guvernul SUA ar deține „vehicule extraterestre intacte”. Sursa foto: Evz.ro
ADVERTISEMENT

Acuzații halucinante venite din partea unui fost agent american. David Grusch susține că SUA ar deține vehicule extraterestre intacte. Bărbatul, care a lucrat în serviciile americane de informații, a făcut o analiză cu privire la fenonemele inexplicabile în cadrul unei agenții din Departamentul Apărării din SUA.

Acuzații halucinante. Americanii ar ascunde OZN-uri

David Grusch a transmis pentru publicația The Debrief că OZN-urile ar fi ascunse de Congresul american. Acesta mai spune că americanii ar avea fragmente ale unor „nave non-umane” și chiar întregi. OZN-urile ar fi deținute de SUA de mai multe decenii.

ADVERTISEMENT

„Nu vorbim despre origini sau identități prozaice. Materialul include vehicule intacte sau parțial intacte”, a transmis David Grusch cu privire la „navele non-umane”, potrivit The Guardian.

Un oficial al NASIC a confirmat „originea exotică” a materialelor

De altfel, un reprezentant al Centrului Național de Informații Aeriene și Spațiale (NASIC), Jonathan Grey, ar fi confirmat „originea exotică” a respectivelor materiale pentru The Debrief, precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Fenomenul inteligenței non-umane este real. Nu suntem singuri. Recuperările de acest gen nu se limitează doar la Statele Unite. E un fenomen global și încă nu avem o rezolvare globală”, a declarat acesta.

Totodată, fostul agent american a precizat că recuperarea navelor se realizează „pe mai multe niveluri de activitate”. În această acțiune au fost implicați mai mulți angajați, de-a lungul timpului, pe care Grusch îi cunoaște.

ADVERTISEMENT

„Această evaluare se bazează pe morfologiile vehiculului, pe testele din știința materialelor și pe deținerea unor aranjamente atomice unice și semnături radiologice”, a adăugat David Grusch.

Fostul agent american mai spune că atunci când a informat Congresul despre existența acestor vehicule, ar fi fost atacat pentru acțiunea sa. Guvernul SUA s-ar fi răzbunat pe el, însă nu a precizat în cel fel.

ADVERTISEMENT

David Grusch a demisionat în luna aprilie din funcția pe care o avea în cadrul Guvernului al Statelor Unite ale Americii. El a avut o carieră de aproximativ 14 ani în serviciile de informații.

ADVERTISEMENT
Tags: