Life

Cum arată, acum, Ada Nechita, cea mai senzuală jucătoare de handbal din România! Are 37 de ani, 3 copii și forme de model

Ada Nechita, fosta jucătoare de handbal care a impresionat lumea cu formele ei și a cucerit nenumărate trofee, a rămas și acum una dintre cele mai atrăgătoare femei din sport.
19.11.2021 | 19:33
Ada Nechita nu si-a schimbat trasaturile, iar frumusetea ei este la fel ca pe vremea in care innebunea barbatii si avea jumatate din varsta de acum Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ajunsă la 37 de ani, cu trei copii, Ada Nechita pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, fosta jucătoare simbol din handbalul românesc dovedind că este într-o formă fizică de invidiat, așa cum era și la jumătate din vârsta pe care o are acum.

Ada Nechita a impresionat lumea cu formele ei

Considerată una dintre cele mai tehnice și valoroase extreme din handbalul mondial, Ada Nechita impresiona și la capitolul frumusețe. De altfel, în nenumărate rânduri, Ada Nechita a fost catalogată ca cea mai sexy sportivă de la noi din țară, zâmbetul și formele perfecte deținute reușind să impresioneze din plin atât lumea sportului, cât și bărbați celebri.

ADVERTISEMENT

Înaltă de 1,72 m, blondă, cu un zâmbet care putea cuceri orice bărbat, Ada Nechita, pe numele ei adevărat Adriana Nechita, reușea să impresioneze în lumea sportului încă din adolescență.

De altfel, ea reușea  să se impună de foarte tânără în prima echipă a Oltchimului, echipă alături de care câștiga, la nivel de club, cam toate trofeele posibile: campionatul României, Cupa României, Cupa Cupelor și Trofeul Campionilor.

ADVERTISEMENT

Ajunsă piesă de bază în angrenajul echipei Naționale de handbal feminin, Ada Nechita impresiona și la Campionatul Mondial din Danemarca, în 2015, atunci când reușea să obțină medalia de bronz și, apoi, titlul de Maestru Emerit al Sportului.

Pe când de bună handbalistă, pe atât de agitată viața personală

Dacă pe terenul de handbal nu avea rival, Ada Nechita reușea să impresioneze și în plan… monden. Cu o viață personală zbuciumată, valoroasa sportivă reușea să ajungă pe primele pagini ale ziarelor și prin prisma poveștilor de amor trăite.

ADVERTISEMENT

Căsătorită, prima oară, cu vâlceanul Cătălin Olteanu, la doar 24 de ani, Ada Nechita trecea prin momente dificile după ce soțul ei era ”săltat” de autoritățile române în cel mai mare caz de fraudă electronică din Vâlcea, un caz în care companii uriașe precum eBay sau alte bănci americane se constituiseră ca părți civile.

La acea vreme, cazul în care era implicat soțul Adei Nechita aducea orașului Râmnicu Vâlcea titulatura de Hackerville, iar operațiunea Malware, așa cum a fost denumită la vremea respectivă, a fost realizată cu sprijinul FBI, CIA și Secret Service.

ADVERTISEMENT

Problemele soțului nu au impresionat-o însă pe Ada Nechita care, la scurt timp, a divorțat de acesta pentru a ajunge în brațele fotbalistului Florin Costea, unul dintre jucătorii în vogă din acea vreme în sportul românesc. De altfel, relația lor, intens mediatizată, a fost la un pas să se oficializeze, dar, chiar înainte de a ajunge la altar, s-au despărțit.

Ada Nechita s-a iubit cu un primar celebru

Despărțirea de Florin Costea și transferul la echipa HCM Baia Mare, alături de care a câștigat campionatul național în 2014 și a contribuit la obținerea a trei Cupe și trei Supercupe ale României, au adus-o pe Ada Nechita în ”vizorul” lui Cătălin Cherecheș, unul dintre cei mai controversați primari din țară.

Iar relația lor, una serioasă, a ținut din 2013 până în 2014, cei doi afișându-se împreună la diverse evenimente și petrecând vacanțe în locuri exotice.

Viața personală a Adei Nechita a intrat însă pe un făgaș liniștit după despărțirea de primarul din Baia Mare, handbalista ajungând să se iubească cu Daniel Dan, unul dintre afaceriștii cu greutate din zona Satu Mare. Iar alături de bărbatul care i-a devenit soț, Ada Nechita a născut, deja, trei copiii, un băiețel de cinci ani și doi gemeni – băiat și fată-, de aproape trei ani, sportiva stabilindu-se, de altfel, în localitatea natală a soțului, Certeze.

Ada Nechita, forme de fotomodel

Frumusețea Adei Nechita este incontestabilă, iar pe vremea când încă era jucătoare activă de handbal era solicitată adeseori pentru diverse ședințe foto, multe dintre acestea îndelung gustate de bărbați, cu atât mai mult cu cât nu se sfia să pozeze ăn ipostaze fierbinți, în lenjerie intimă.

Cu toate că, fără îndoială, ar fi putut avea un viitor și în lumea modellingului, Ada Nechita pare, odată cu cea de-a doua căsătorie, să nu mai  pozeze în ipostazele fierbinți cu care își obișnuise fanii. Cu toate acestea, pe conturile de socializare ale sportivei care a impresionat lumea handbalului mai apar, din când în când, imagini cu ea,  blondina Ada Nechita demonstrând că este, și acum, într-o formă fizică perfectă.

ADVERTISEMENT