Life

Adela Popescu a bătut palma cu… Elena Gheorghe! Vedetele dau lovitura anului

Adela Popescu și prietena ei, Elena Gheorghe, dau marea lovitură! Artistele fac un anunț care ia pe toată lumea prin surprindere!
05.04.2024 | 18:33
Adela Popescu a batut palma cu Elena Gheorghe Vedetele dau lovitura anului
Adela Popescu și Elena Gheorghe dau lovitura!
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Elena Gheorghe au bătut palma după ce au lansat o melodie împreună. Actrița și cântăreața vin cu o surpriză uriașă în fața fanilor lor, o adevărată lovitură!

Adela Popescu face show cu Elena Gheorghe la Sala Palatului

Prietene de mai bine de 20 de ani, Adela Popescu și Elena Gheorghe își oferă acum oportunitatea să demonstreze cât de bine sună vocile lor împreună. O vor face luna viitoare, pe scena Sălii Palatului!

ADVERTISEMENT

Show-ul care va avea loc pe data de 23 mai 2024 spune, practic, povestea carierei Elenei Gheorghe. Tot atunci se va lansa și albumul muzical „Cel mai bun om de pe pământ”, album ce poartă și numele piesei care a devenit hit în scurt timp. De altfel, melodia este una din cele care se vor regăsi pe noul disc semnat de Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe nu a uitat, însă, de-a lungul carierei sale și de oamenii care au trecut prin viața ei, persoanele care i-au marcat, într-un fel sau altul, destinul. Una din acele prietene aproape de-o viață este talentata actriță Adela Popescu. Pentru cei care nu își amintesc, trebuie precizat că și Adela a cochetat, și încă ani buni, cu muzica!

ADVERTISEMENT

Blondina s-a lansat pe piața muzicală pe vremea când juca în telenovelele de la Acasă TV. Adela a cântat, apoi, și cu formația DJ Project, cucerin întreaga țară. Elena Gheorghe povestește despre prietenia ei cu Adela Popescu, alături de care va cânta într-o lună și un pic.

Elena, dezvăluiri despre prietenia de mai bine de 20 de ani cu Adela

„Am cunoscut o pe Adela Popescu în 2001, la festivalul de la Mamaia, unde concuram fiecare, individual, iar noi două eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă mai târziu. Am bătut la ușa mai multor compozitori, printre care și Marius Moga, însă nu s-a concretizat nimic pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu noi.

ADVERTISEMENT

Eu aveam să ajung solista trupei Mandinga, iar Adela actrița în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul alteia și am rămas prietene pe viață. Acum două luni, într-o noapte, când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului, mi-a venit ideea de a o invita pe Adela, nu doar să-mi fie alături, ci să cânte alături de mine cum ne-am fi dorit acum 22 de ani.

Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese. Așa s-a născut “Îți mulțumesc pentru că ești”. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră. Oameni pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mână, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat. Îți mulțumesc pentru că ești, Adela”, declară Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT