Life

Gafa monumentală pe care Adela Popescu a făcut-o de ziua soțului său. Nici Radu Vâlcan nu și-a dat seama: „Ori e prea fin, ori nici el nu mai știe pe ce lume e”

Adela Popescu și-a dat seama că în urmă cu aproximativ două săptămâni, de ziua lui Radu Vâlcan, a făcut o gafă uriașă. Despre ce e vorba?
22.02.2024 | 17:00
Gafa monumentala pe care Adela Popescu a facuto de ziua sotului sau Nici Radu Valcan nu sia dat seama Ori e prea fin ori nici el nu mai stie pe ce lume e
Ce greșeală a făcut Adela Popescu de ziua lui Radu Vâlcan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De mai bine de 13 ani formează un cuplu, au împreună trei copii și împart bune și rele deopotrivă, dar Adela Popescu a făcut o greșeală uriașă chiar de ziua lui Radu Vâlcan. Și-a dat seama zile bune mai târziu și a ales să-și mărturisească public vina.

Adela Popescu a uitat câți ani împlinește Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de 14 ani și sunt căsătoriți de peste 8. E clar că își cunosc toate secrete și dedesubturile, dar chiar și după atâta timp pot exista confuzii.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni, când a fost ziua de naștere a lui Radu Vâlcan. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea i-a pregătit un tort și l-a luat prin surprindere.

Se pare, însă, că a omis un detaliu. După ce a improvizat un nouă dintr-o lumânare folosită la aniversarea băiețelului lor mai mare, vedeta și-a dat seama că faptul că nu a avut cifra nu a fost atât de grav.

ADVERTISEMENT

Ba chiar ar fi putut să ia asta ca pe un semn. Pentru că, de fapt, Radu Vâlcan nu a împlinit 49 de ani așa cum i-a scris Adela Popescu pe tort, ci cu doi mai puțini, dar niciunul nu a sesizat pe moment.

Cum și-a dat seama vedetă că a gafat

Abia într-o seară când se întreba ce vârstă vor avea băieții atunci când prezentatorul de la Antena 1 va împlini 60 de ani, Adela Popescu a conștientizat că ceva nu este în regulă și că rezultatul calculelor dă cu virgulă.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu Radu Vâlcan tort 49 de ani lumânări
Surpriza pe care Adela Popescu i-a pregătit-o lui Radu Vâlcan de ziua lui.
Sursa foto: captură Instagram

„Las asta aici, pentru că știu că greșeala mărturisită e pe jumătate iertată… Acesta este tortul pe care l-am pregătit surpriză pentru ziua iubitului meu. Iubit care îmi știe și îi știu probabil cele mai mari dorințe, frustrări, secrete.

Sau așa vreau să cred. Știu multe despre el, mai puțin anul nașterii, se pare… Sărăcu’ om e născut în 1977 și a împlinit anul acesta 47 de ani. Tortul meu e cu 49! De ce nu mi-o fi spus când a văzut?? De ce a trebuit să îmi dau eu seama singură într-o seară când făceam calculul câți ani o să aibă copiii când el o să împlinească 60 și rezultă ceva greșit.

ADVERTISEMENT

Ori e prea fin, ori nici el nu mai știe pe ce lume e din cauza conviețuirii cu așa nevastă ca mine. P.S.: 9 nu are fitil, pentru că e, de fapt, un 6 întors. Foarte fericită când l-am găsit rămas de la ziua lui Alexandru. Stresul meu ăsta era, să nu își dea seama că e un 9 improvizat. :))) E greu să vă bateți în gafe cu mine. Sau? :)”, a povestit Adela Popescu despre greșeala făcută de ziua lui Radu Vâlcan, pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT