Life

Adela Popescu a fost uimită de un mesaj trimis de un fan: “Să mă bucur, să nu mă bucur?”

Ce mesaj a primit Adela Popescu. Prezentatoarea de la Pro TV nu a știut cum să reacționeze în fața unui compliment făcut de un fan și chiar se întreba dacă ar trebui să se bucure sau nu.
20.11.2021 | 14:57
Adela Popescu a fost uimita de un mesaj trimis de un fan Sa ma bucur sa nu ma bucur
ADVERTISEMENT

Adela Popescu are o bază foarte mare de fani pe rețelele de socializare, așa că nu este de mirare că aceasta primește zilnic foarte multe mesaje.

Totuși, vedeta de la Pro TV a dezvăluit că, recent, a primit un mesaj la care nici măcar nu a știut cum să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Deși poate fi văzut ca un compliment, faptul că un admirator i-a spus că „este simplă” a făcut-o pe Adela Popescu să se gândească de două ori înainte de a crede că este vorba despre un lucru bun.

Adela Popescu, mesaj uimitor de la un fan. Ce i-a putut spune admiratorul

Astfel, ea a postat un mesaj în care arată care a fost complimentul pe care l-a primit și chiar îi întreba pe ceilalți urmăritori ai săi dacă ar trebui să fie fericită sau nu.

ADVERTISEMENT

“Mesaj de la un urmăritor: “Îmi place de ține că ești așa simplă.”Să mă bucur, să nu mă bucur…?! :))))”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu s-a întors repede la muncă după ce a născut

Artista și-a câștigat o mare parte din fani ca vedetă de televiziune, pe lângă cei care o cunosc de când avea roluri pe micile ecrane din postura de actriță.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la PRO TV a revenit foarte repede la muncă, în fața telespectatorilor emisiunii Vorbește lumea, iar acest lucru a fost foarte bun pentru ea, după cum susține ea însăși.

Adela Popescu a născut al treilea copil al său, dar a revenit la job după doar două luni, lucru care nu i-a afectat alăptarea sau viața cu cel mic, ci chiar a ajutat-o să se gândească și la alte lucruri, cum ar fi profesia sa.

ADVERTISEMENT

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță.

Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede.

Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce”, a declarat vedeta, conform Viva.

ADVERTISEMENT