Life

Adela Popescu a lipsit de la Vorbește Lumea. Cum i-au motivat colegii de emisiune lipsa

În ediția de luni a emisiunii ”Vorbește Lumea”, Adela Popescu nu și-a făcut apariția. Astfel că cei doi colegi ai prezentatoarei i-au motivat în direct absența. Iată de ce a lipsit vedeta de pe micul ecran.
29.11.2021 | 17:16
Adela Popescu a lipsit de la Vorbeste Lumea Cum iau motivat colegii de emisiune lipsa
Adela Popescu a lipsit motivat de la ”Vorbește Lumea”. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este fără doar și poate una dintre femeile care se împarte cu brio între viața de familie și cea profesională. Prezentatoarea are acasă trei băieți, însă zilnic apare pe micul ecran, la cârma emisiunii ”Vorbește Lumea”, acolo unde, după plecarea lui Cove, are parte de două ajutoare de nădejde.

Adela Popescu a lipsit motivat de la ”Vorbește Lumea”

Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au alăturat echipei de la PRO TV, iar astăzi, 29 noiembrie, telespectatorii i-au putut vedea doar pe ei. Adela Popescu nu a fost prezentă în emisiunea de luni.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor celor doi prezentatori, soția lui Radu Vâlcan a lipsit motivat, din cauza unor probleme de sănătate.

”Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scutire medicală ca la școală, știți voi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi”, a spus Shurubel, informează Libertatea.

ADVERTISEMENT

După replica lui Shurubel, despre absența blondinei a vorbit și Ciudoiu. Deși nu a oferit mai multe detalii despre starea Adelei decât a făcut-o colegul său, Bogdan s-a arătat nerăbdător să își reîntâlnească partenera de emisiune.

”Adela are scutire medicală, nu se simte bine. Abia așteptăm să fim în formulă completă, a adăugat și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a revenit la Pro TV după 2 luni de când a născut

Soția prezentatorului de la ”Insula Iubirii” a revenit la PRO TV la doar două luni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Chiar dacă pentru mulți apariția Adelei Popescu la ”Vorbește Lumea” a fost una rapidă și surprinzătoare, ea a declarat că se descurcă de minune în a-și gestiona timpul astfel încât să facă față rolurilor de mamă, soție și om de televiziune.

ADVERTISEMENT

”M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, spunea Adela Popescu în urmă cu ceva timp, conform SpyNews.

De asemenea, în cadrul unui interviu, prezentatoarea a recunoscut că întoarcerea la locul de muncă a ajutat-o foarte mult după sarcină, mai ales din punct de vedere psihic.

”Faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce”, a declarat soția lui Radu Vâlcan, informează Viva. 

 

ADVERTISEMENT