Life

Adela Popescu, cel mai mare critic al lui Radu Vâlcan. Dezvăluirile prezentatorului de la Antena 1

Radu Vâlcan a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră. Cel mai mare critic al său este chiar Adela Popescu.
30.11.2023 | 10:01
Adela Popescu cel mai mare critic al lui Radu Valcan Dezvaluirile prezentatorului de la Antena 1
Adela Popescu, cel mai mare critic al lui Radu Vâlcan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a făcut dezvăluiri din cariera sa și a recunoscut că, de departe, cel mai mare critic al său este chiar propria soție. Adela Popescu nu-și menajează deloc soțul atunci când vine vorba despre meseria sa.

Radu Vâlcan, dezvăluiri din carieră

Radu Vâlcan a acordat recent un interviu despre provocările cu care s-a confruntat de-a lungul timpului în viața profesională. Prezentatorul de la Insula iubirii este de mulți ani în lumina reflectoarelor și a făcut eforturi pentru a rămâne în atenția publicului.

ADVERTISEMENT

Proiectul din care face parte acum este unul destul de obositor, cu puține ore de somn pe noapte și care, uneori, îl ține departe și de familia sa. În plus, mutarea la Antena 1 nu a fost simplă.

Totuși, faptul că avea deja câțiva cunoscuți la acest post de televiziune, l-a ajutat să se integreze destul de repede. „Când am luat contat cu camerele de luat vederi a fost acum mult timp, au fost emoții.

ADVERTISEMENT

Când am intrat în familia Antena 1 deja știam câteva persoane, atunci m-am adaptat destul de ușor, m-am integrat ușor”, a declarat Radu Vâlcan recent, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, conform spynews.ro. 

În plus, Radu Vâlcan a mărturisit că și după atâția ani de televiziune încă are emoții în fața camerelor de filmat. Totuși, acestea sunt contructive și îl determină să își depășească limetele de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

„Emoții sunt, emoții constructive, de fiecare dată. Sunt emoții bune, te ajută în viața să evoluezi”, a completat prezentatorul de la Insula Iubirii despre provocările cu care vine la pachet meseria sa.

Ce spune despre Adela Popescu: „Cel mai mare critic”

Pe de altă parte, dacă Adela Popescu este alături de el și îl susține de fiecare dată, nu înseamnă că aceasta îl și menajează. Pentru că fac parte din același domeniu, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea îi este cel mai mare critic.

ADVERTISEMENT

„Da, este cel mai mare critic al meu. Nu mă menajează deloc, motiv pentru care o cred pe cuvânt și țin cont de sfaturile ei”, a completat Radu Vâlcan despre relația dintre el și Adela Popescu.

ADVERTISEMENT