Life

Adela Popescu, detalii neștiute din mariajul cu Radu Vâlcan: ”Au fost câțiva ani când cedam eu”

Adela Popescu, amănunte din căsnicia cu renumitul prezentator, Radu Vâlcan. Care dintre cei doi cedează primul în relație.
11.01.2024 | 18:49
Adela Popescu detalii nestiute din mariajul cu Radu Valcan Au fost cativa ani cand cedam eu
Adela Popescu, amănunte din căsnicia cu renumitul prezentator, Radu Vâlcan. Care dintre cei doi cedează primul în relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adela Popescu, detalii neștiute din mariajul cu Radu Vâlcan. Fosta gazdă a emisiunii Vorbește lumea a dezvăluit că au fost câțiva ani când ea era cea care ceda de fiecare dată și făcea primul pas spre împăcare, după o ceartă.

Adela Popescu, amănunte din căsnicia cu renumitul prezentator, Radu Vâlcan. Care dintre cei doi cedează primul în relație

Adela Popescu este sinceră și deschisă cu viața personală, dovadă că acum a oferit o serie de amănunte din căsnicia cu renumitul prezentator, Radu Vâlcan. Care dintre cei doi cedează primul în relația de dragoste.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a subliniat că nu este genul care să mimeze fericirea pe rețelele de socializare, unde vorbește despre multe lucruri din sânul familiei. În plus, recunoaște că are multe certuri cu partenerul de viață.

„Au fost câțiva ani când cedam eu și acum în perioada asta cred că s-a înțelepțit soțul și cedează el mai repede. Nu te gândi că cedează și vine și-mi spune: «hai iubita să ne împăcăm», nu.

ADVERTISEMENT

Vine, face o glumă, îmi dă un ghiont, pe mine mă bufnește râsul și ne revenim, altfel nu. Dacă te uiți un pic la limbajul corpului, eu trag puțin spre exterior și el trage un pic spre mine.

Noi voiam amândoi să ne împăcăm. Am pus descrierea asta după ce ne-am împăcat, că zic că stau și mă uit la pozele pe care le-am făcut când eram certați”, a spus Adela Popescu în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan, nuntă de vis la 5 ani de relație

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o nuntă de vis, care s-a desfășurat la 5 ani de relație. Povestea lor de dragoste a fost pecetluită în anul 2015, într-un decor simplu, inedit și departe de ochii curioșilor.

Ceremonia a avut loc pe domeniul Hadar Chalet, de lângă Gura Siriului din judeţul Braşov, la 1.000 de metri altitudine. Cei doi au dorit să fie departe de curioși și să se bucure din plin de prezența prietenilor și a rudelor.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv Adela Popescu a fost o mireasă superbă, cu o rochie vaporoasă și cu aplicații cusute manual. Soția lui Radu Vâlcan a completat ținuta de la eveniment cu un buchet cu flori sălbatice și o coroniță pe cap, precum o zână.

ADVERTISEMENT