Life

După aproape opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a făcut anunțul: ”Sunt zile în care suntem egoiști”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în urmă cu aproape opt ani de zile. Vedeta a făcut însă un anunț neașteptat recent.
15.09.2023 | 12:32
Dupa aproape opt ani de casnicie cu Radu Valcan Adela Popescu a facut anuntul Sunt zile in care suntem egoisti
După aproape opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a făcut anunțul. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. S-au căsătorit în anul 2015 și au o familie cât se poate de frumoasă. Cum se înțeleg însă cei doi?

După aproape opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a făcut anunțul

După aproape opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a vorbit despre o anumită situație din familia lor. Totodată, vedeta i-a întrebat pe fanii ei dacă și ei au experimentat așa ceva.

ADVERTISEMENT

Se pare că pentru Radu Vâlcan și Adela Popescu, timpul în doi contează. Drept urmare, de cele mai multe ori, cuplul ajunge să le dea copiilor să mănânce mai devreme, astfel încât ei să poată să rămână singuri.

Vedeta spune că într-adevăr, sunt astfel de zile în care cuplul alege să fie mai ”egoist”. Totuși, speră că nu doar la ea se întâmplă astfel de situații, având în vedere că oricine mai are nevoie și de timp în doi.

ADVERTISEMENT

”Cel mai mult ne place să mâncăm acasă, pe terasă. Sunt zile în care suntem egoiști și le dăm copiilor să mănânce înainte că să stea liniștiți că să mâncăm și noi liniștiți. Cum a fost în seara asta. Ei au mâncat ciorbă de perișoare și au mai ciugulit pe lângă pâine, avocado, brânză, anșoa.

Adulții, în speță, eu și Radu, creveți cu unt, usturoi și pătrunjel, cartofi dulci la cuptor și salată. Da, uneori, asta e ierarhia în familia noastră. Și vouă vi se întâmplă uneori să “dosiți” câte ceva numai pentru voi, oamenii mari?”, a transmis Adela Popescu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg cei doi

Amintim că la un moment dat, vedeta a vorbit despre cum se înțelege cu Radu Vâlcan. Deși au o familie destul de numeroasă, cei doi încearcă să mai petreacă și timp împreună.

Chiar vedeta povestea că începând cu ora 20.00 are grijă să petreacă timp și cu soțul ei. Aceștia vorbesc, se uită la un film și de asemenea, reușesc să își împartă cu brio și anumite sarcini.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adela Popescu mai recunoștea că între ea și Radu Vâlcan nu a apărut monotonia, nici măcar după opt ani de căsnicie. Fiecare dintre ei are parte de surprize, activități comune, dar și de momente romantice din când în când.

ADVERTISEMENT