Life

Adela Popescu i-a cerut scuze public lui Radu Vâlcan. În ce privință a recunoscut că a greșit vedeta

29.03.2021 | 22:27
Adela Popescu ia cerut scuze public lui Radu Valcan In ce privinta a recunoscut ca a gresit vedeta
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a cerut scuze public de la partenerul ei de viață, Radu Vâlcan. Frumoasa blondină a recunoscut față de soțul ei că a greșit într-o anumită privință care are foarte mare legătură cu cei doi băieți ai cuplului, Alexandru și Andrei. 

Vedeta a mărturisit că i s-a părut exagerată măsura prezentatorului de la Antena 1 de a pune chei la ferestre, în special la cele de la etaj, însă acum a realizat că ideea a fost una cât se poate de bine venită. Asta pentru că unul dintre copii are tendința să se urce efectiv pe geamuri.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă de la „Vorbește lumea” le-a arătat fanilor din mediul online o imagine cu cel mic, precizând că abia acum înțelege că Radu Vâlcan s-a dovedit mult mai practic decât ea. Adela Popescu este părintele care nu pune răul înainte și vedea partea bună a lucrurilor.

Adela Popescu i-a dat dreptate lui Radu Vâlcan. Despre ce este vorba

„Vreau să îmi cer scuze public lui Rdau Vâlcan că mi s-a părut exagerată măsura lui de a pune chei la toate geamurile de la etaj!”, a scris Adela Popescu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Actrița este o mamă relaxată, lucru pe care nu-l ascunde. Vedeta a mărturisit recent că este genul de persoană care stă pe bancă atunci când merge cu copiii în parc pentru că nu se teme de ceea ce li s-ar putea întâmpla celor mici.

„Dacă mă vezi în parc, eu sunt singura mamă care nu se ridică de pe bancă. Ca idee. Eu nu mă ridic de pe bancă. Mie nu mi-e teamă. Ieri a căzut Andrei foarte rău. Nu s-a mișcat în mine nimic.

ADVERTISEMENT

L-am văzut că a căzut, primul lucru, l-am luat să văd cât de grav e. Nu era grav, era julit pe năsuc. Dar mi-am dat seama că nu era nimic. Eu sunt stresată pe lucruri de nuanță, el e stresat, el a blindat casa, să ne înțelegem.

Nu avem colțuri ascuțite în casă. La etaj, unul dintre coșmarurile lui este că ar putea să sară pe geam. (…) A pus niște încuietori la geam cu cheie”, a declarat blondina în podcast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu este mama a doi copii, în prezent fiind însărcinată pentru a treia oară. Cântăreața urmează să aducă pe lume tot un băiat, precizând că nu se va opri când nu va aduce pe lume o fetiță, așa cum își dorește soțul ei, Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT