Life

Adela Popescu, în culmea fericirii! Ce surpriză i-a făcut Radu Vâlcan de ziua ei! Câți ani face vedeta

Adela Popescu este în culmea fericirii! Radu Vâlcan a ținut-o numai în surprize, chiar cu o zi înainte de ziua ei de naștere.
08.10.2023 | 10:41
Adela Popescu in culmea fericirii Ce surpriza ia facut Radu Valcan de ziua ei Cati ani face vedeta
Adela Popescu, alături de Radu Vâlcan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu își serbează astăzi, 8 octombrie 2023, ziua de naștere, însă surprizele și cadourile au venit spre ea încă de ieri. Radu Vâlcan a ținut-o pe jar după ce i-a promis că o va duce într-un loc deosebit.

Adela Popescu, surprize, surprize de la Radu Vâlcan. Vedeta face azi 37 de ani

Adela Popescu împlinește vârsta de 37 de ani, iar Radu Vâlcan s-a gândit să își sărbătorească soția fără băieții lor. Tocmai de aceea, au făcut două aniversări: una cu picii, alta doar ei, ca un cuplu romantic ce sunt!

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Insula iubirii i-a spus Adelei că o va duce într-o destinație specială, fără să îi spună vedetei unde anume. Adela Popescu a tot făcut pariuri în timp ce se afla în mașină, ba chiar îl tachina pe soțul ei. în timp ce acesta conducea, spunându-i că sigur e vorba de vreo Sinaia sau Ruse, la bulgari.

Singurul indiciu pe care l-a primit Adela este că în locul în care vor fi se poate ajunge cu avionul. Fanii vedetei PRO TV au făcut, la rândul lor, pariuri. Unii spun că Adela Popescu a rămas, până la urmă, în București, alții că a plecat la Iași.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis că în locul în care mergem e cu 2 grade mai frig”

„Mi-a zis că în locul în care mergem e cu 2 grade mai frig decât aici. Parcă văd că ajungem la Sinaia”, a spus Adela Popescu pe Instastory.

„Cu avionul n-ai cum să mergi la Sinaia”, i-a replicat imediat Radu Vâlcan. Curioasă din fire, Adela le-a zis fanilor că mașina lor se îndrepta în direcția opusă aeroportului. A profitat de ocazie și a dezvăluit ce cadou frumos a primit de la soțul ei, dincolo de voiajul ad-hoc: un colier pe care îl poartă cu mândrie.

ADVERTISEMENT
adela popescu
Adela Popescu, sărbătorită de Radu Vâlcan într-un mare fel., Foto: Instagram

„Eu îmi imaginam, pac, avion, și parcă văd că ajungem la Sinaia. Vreau să vă zic că noi tot mergem, dar în direcția opusă aeroportului.

Vreau să vă zic că am primit un cadou aseară de la soțul meu, un colier foarte frumos. Dar tot nu înțeleg ce și cum. Poate mergem la Ruse”, a adăugat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT