Life

Adela Popescu, infectată pentru a doua oară cu Covid-19. Cabral îi ține locul la Vorbește Lumea

Adela Popescu a anunțat că a fost infectată pentru a doua oară cu Coronavirus, astfel, toți moderatorii de la Vorbește Lumea au intrat în izolare. În locul lor, Cabral a ținut emisiunea.
04.02.2022 | 11:20
Adela Popescu infectata pentru a doua oara cu Covid19 Cabral ii tine locul la Vorbeste Lumea
Adela Popescu, infectată pentru a doua oară cu Covid-19. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

După Cătălin Măruță și Bogdan Ciudoiu, acum Adela Popescu și Shurubel au intrat în izolare. Soția lui Radu Vâlcan a anunțat, în ediția de vineri a emisiunii Vorbește Lumea, că a fost infectată cu Covid-19.

Adela Popescu a fost înlocuită de Cabral, care a fost foarte încântat să le țină locul colegilor săi și a profitat de ocazie pentru a se distra în platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, infectată cu Covid-19

Joi, Bogdan Ciudoiu i-a anunțat pe colegii săi de la Vorbește Lumea că va lipsi timp de 5 zile din emisiune, deoarece a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu Covid-19 și este necesar să stea în izolare. Shurubel și Adela au glumit pe seama lui la momentul respectiv.

Vineri dimineață, însă, telespectatorii emisiunii l-au putut vedea în platou pe Cabral. Repede, Adela Popescu a intrat în direct, prin apel video, și a dezvăluit faptul că a făcut două teste pentru Coronavirus și ambele au ieșit pozitive.

ADVERTISEMENT

Între cei doi a urmat un dialog amuzant. Adela a povestit reacția neașteptată pe care Radu Vâlcan a avut-o când a aflat că soția sa este bolnavă.

Adela Popescu: „Soțul mi-a spus și o glumă”

„Eu sunt convins că ești undeva pe o plajă exotică și cineva în spatele tău ține un carton.”, a glumit Cabral.

ADVERTISEMENT

„Da, doar două teste pozitive. Să știi că soțul, care știi că e foarte glumeț, mi-a și spus o glumă. A zis așa: ‘Tu niciodată nu te oprești la unul, la un copil, la un virus, poate doar la un soț’.”, a povestit Adela.

„Asta cu ‘Poate’, nu-l avantajează, nu știu ce să zic, putea avea mai multă încredere în dânsul.”, i-a răspuns soțul Andreei Ibacka.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Adela Popescu are Covid

În luna septembrie a anului trecut, Adela Popescu, Radu Vâlcan și fiul lor cel mic au fost infectați, pentru prima dată, cu virusul Covid-19. Atunci, prezentatoarea a avut o formă mai gravă a bolii. De data aceasta, vedeta spune că se simte bine.

„Tura asta sunt mai bine decât tura trecută. Tura asta mă simt mai bine, data trecută eram rău de tot, cu febră, cu frisoane și așa mai departe. Am o problemă cu gâtul. Îmi curge puțin năsucul. Spre daună totală, dar nu chiar totală.

Ieri, trebuia să intru la Măruță, noroc că a fost un coleg invitat și a rămas toată emisia. M-am testat, din nou, și mi-au ieșit două liniuțe. Eu sunt obișnuită, noi ne ne închinăm și ne facem calcule când vedem două liniuțe. Ne gândim la nași.”, a declarat vedeta Pro TV.

ADVERTISEMENT