Life

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară? Mesajul care le-a dat de gândit fanilor

04.01.2021 | 19:47
Adela Popescu insarcinata pentru a treia oara Mesajul care lea dat de gandit fanilor
ADVERTISEMENT

Mama lui Radu Vâlcan a surprins cu un mesaj neașteptat destinat Adelei Popescu, iar fanii se gândesc că îndrăgita prezentatoare TV se pregătește să devină mămică pentru a treia oară.

Viața Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a schimbat complet după ce au devenit părinți. Cei doi au împreună doi băieței, pe nume Andrei și Alexandru.

ADVERTISEMENT

În trecut, Adela Popescu a mai vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. În vara anului 2020, artista a mărturisit că și-ar dori să aibă al treilea copil, dar nu se simte pregătită momentan pentru o astfel de ipostază.

Adela Popescu, mămică pentru a treia oară?

De sărbători, Adela Popescu a primit un mesaj emoționant din partea mamei soțului său, iar urmăritorii vedetei bănuiesc că aceasta este pregătită să devină mamă pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Din felicitarea primită de Adela, reiese că blondina intenționează să își mărească frumoasa familie pe care o are alături de Radu Vâlcan, cu care s-a căsătorit în anul 2015.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, este mesajul pe care l-a primit prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi băieței, în vârstă de 2 și de 4 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și surprind adesea cu declarații romantice în mediul online. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani pe platourile de filmare a unei dintre cele mai îndrăgite telenovele românești, ”Iubire şi onoare”.

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a declarat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

În vara anului care doar ce s-a încheiat, Adela a mărturisit că nu se simte pregătită momentan să devină mămică pentru a treia oară, dorind să se focuseze pe creșterea celor doi băieței pe care îi are, aceștia fiind încă mici și având nevoie de multă atenție.

,,Nu ştiu ce să zic… Nu spun nu, dar nu e momentul acum, suntem un pic depăşiţi de situaţie, copiii sunt încă mici, mama mea s-a mutat în Bucureşti şi şi-a dedicat viaţa creşterii copiilor mei, şi o simt obosită. Ea nu spune asta, dar eu o simt. Aş vrea să-şi trăiască aceşti ani călătorind şi odihnindu-se. A crescut 3 copii, a avut serviciu, a muncit la ţară, acum cred că ar trebui să se odihnească. Sigur că şi mama lui Radu a fost şi este lângă noi, că de exemplu în luna aia când mama a fost bolnavă, a stat mama lui Radu cu noi. Avem două bunici care muncesc mult şi care ar trebui să se odihnească, să trăiască frumos aceşti ani în care sunt sănătoase şi încă în putere.”, a povestit ea.

ADVERTISEMENT