Life

Adela Popescu, probleme cu cea de-a treia sarcină? ”Respir și mă mișc greu”

13.04.2021 | 08:54
Adela Popescu probleme cu cea dea treia sarcina Respir si ma misc greu
ADVERTISEMENT

Adela Popescu le-a mărturisit urmăritorilor de pe rețelele de socializare că a început să aibă mici probleme cu cea de-a treia sarcină. Frumoasa blondină respiră și se mișcă mai greu, semn că burtica a crescut. 

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” are stări de somnolență, lucru perfect normal pentru o femeie însărcinată. Totodată, pentru că a început să ia în greutate vedeta se deplasează mai greu decât până acum și implicit, respiră mai greu.

ADVERTISEMENT

Blondina nu poate să doarmă la fel ca înainte, lucru pe care l-a dezvăluit tot în mediul online. Adela Popescu are câteva simptome mai delicate, dar nu se plânge pentru că și-a dorit enorm de mult să devină mamă pentru a treia oară.

Adela Popescu, despre ultima sarcină. Cu ce dificultăți se confruntă

„Azi e prima zi în care mă simt însărcinată. Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență”, a fost mesajul lăsat de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este mult mai relaxată acum, asta pentru că a trecut deja prin două sarcini. Artista nu a avut probleme ieșite din comun, însă acum precizează că se confruntă cu ceva pofte mai speciale. Nu este vorba de nimic de mâncare, ci mai degrabă de o vacanță.

Frumoasa blondină are un dor de ducă și simte nevoia să mai călătorească într-un loc exotic, însă din păcate, nu crede că va mai avea parte de asta prea curând. Adela Popescu urmează să nască în iulie, până atunci dorințele sale fiind numai în gânduri.

ADVERTISEMENT

„Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya în timp ce bea a două cafea. Să nu fie muzică pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi. Mi-aș dori o vacanță.

Și dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singură bălăceala de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim”, a mai scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu își iubește enorm copii, precizând la un moment dat că soțul ei, prezentatorul Radu Vâlcan, vrea și o fetiță. Asta înseamnă că artista nu se oprește aici și urmează să devină, în viitorul apropiat, mamă pentru a patra oară.

ADVERTISEMENT