Life

Adela Popescu și-a uimit fanii. Actrița a publicat o fotografie cu ea de la 15 ani

Cum arăta Adela Popescu în adolescență? Actrița a publicat o fotografie cu ea de la 15 ani și și-a uimit fanii, care i-au lăsat mulțimi de mesaje.
22.11.2022 | 14:13
Adela Popescu sia uimit fanii Actrita a publicat o fotografie cu ea de la 15 ani
Cum arăta Adela Popescu la 15 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie din adolescență, mai exact, de pe vremea când avea 15 ani. Adela Popescu și-a uimit fanii cu felul cum arăta atunci.

Adela Popescu, imagine rară din adolescență. Cum arăta la 15 ani

La cei 36 de ani, Adela Popescu este o femeie de succes, mamă și soție. Cu toate că a trecut prin mai multe etape până acum, actrița nu s-a îndepărtat foarte mult de felul cum arăta în adolescență, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a menționat fanilor că poza a fost publicată mai întâi de mama sa în mediul online. Prezentatoarei îi este dor de acele timpuri.

Se poate observa că Adela Popescu era o adolescentă foarte frumoasă, cu păr lung, blond și o siluetă trasă prin inel, pusă în evidență și de salopeta în care era îmbrăcată.

ADVERTISEMENT

‘‘A postat mama poza asta. Cred că îi e dor de mine, cea de atunci. Chiar dacă știe că cea de acum sunt ce nu visa cea de atunci. Și asta o bucură. Dar tot cred că îi este dor. Așa cum îmi este și mie.”, a scris în dreptul imaginii moderatoarea emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cum au reacționat fanii actriței la vederea fotografiei

Fanii au asaltat-o cu mulțimi de mesaje de apreciere și au felicitat-o pentru ceea ce este astăzi pe Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

”Ești superba oricum. Ai o familie minunata! Sa fii sănătoasă și puternica! Și mereu orice ar fi sa ai zâmbetul pe buze ca tare frumoasa ești când zâmbești!”, i-a scris un fan actriței.

”În poză e o copilă ce își dorea mult sa crească mare, să aibă succes, să fie fericită. Adela de azi e mămică, are familie frumoasă, carieră, iubire și succes. Timpul a trecut frumos și cu folos!”, i-a mai scris un alt fan.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea anilor, Adela Popescu s-a transformat dintr-o adolescentă de 15 ani, în actriță, artistă, soție, prezentatoare tv și mamă. Vedeta este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar alături de acesta are trei copii, mai exact, trei băieți.

Actrița s-a căsătorit cu Radu Vâlcan în anul 2015, iar de atunci par de nedespărțit. De exemplu, prezentatorul de la Kanal D a însoțit-o o perioadă în Republica Dominicană, unde aceasta moderează competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

ADVERTISEMENT
Tags: