Life

Adela Popescu și-a uimit fanii. Cum arată prezentatoarea după o schimbare radicală de look

Adela Popescu, apariție uimitoare pe Instagram. La ce schimbare radicală de look a apelat soția lui Radu Vâlcan
04.09.2021 | 19:46
Adela Popescu sia uimit fanii Cum arata prezentatoarea dupa o schimbare radicala de look
Adela Popescu și-a uimit fanii. Cum arată prezentatoarea după o schimbare radicală de look Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. În plus, frumoasa blondină este și mămica a trei băieți.

Cu un bebeluș acasă, aceasta t ocmai ce și-a reluat cariera în televiziune. După ce s-a întors în fața camerelor, Adela le-a mai făcut o surpriză fanilor.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a uimit fanii. Cum arată prezentatoarea după o schimbare radicală de look

Adela Popescu
Adela Popescu, schimbare radicală de look
Sursa foto: Instagram

Vedeta a apelat la o schimbare radicală de look. Imaginea distribuită pe Instagram i-a uimit pe fanii acesteia, iar reacțiile acestora au fost pe măsură.

Adela Popescu a folosit la extensii, dar a optat și pentru o nouă culoare, iar rezultatul a fost unul foarte apreciat de internauți. Ea a precizat că noua coafură face parte din pregătirile unei noi campanii.

ADVERTISEMENT

„Astăzi m-am trezit și mai devreme decât de obicei pentru o super campanie. Bebelușul este cu mine, tarzanii sunt cu Radu la cinematograf,” a scris ea pe Instagram.

„De bine ce s-au potrivit toate mi-a crescut și părul brusc,” a adăugat. Cei ce au văzut fotografia s-au îndrăgostit. Oamenii au subliniat că blondina arată cu zece ani mai tânără.

ADVERTISEMENT

„Arăți divin! În dimineața asta ai împlinit 20 de ani”, „ai dat timpul înapoi cu vreo zece ani. Arăți fabulos!” și „odată cu părul lung și cu această culoare, au dispărut și ceva ani. Rămâi cu look-ul acesta,” sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Schimbarea nu i-a surprins doar pe fanii prezentatoarei. Mai multe vedete au reacționat și ele, complimentând-o pentru cum arată.

ADVERTISEMENT

Reacția vedetelor după schimbarea de look a Adelei Popescu

Prima care a reacționat a fost cântăreața Mira, uimită și ea de aprecierile primite de Adela de la fani: „deci tot Internetul te vrea cu păr LUNG! 😂😍😍😍”

Replica Adelei Popescu a venit cu rapiditate: „Să mă spele internetul pe păr și să mă usuce :)) Glumesc, desigur.”

Ea a precizat că părul lung este foarte greu de întreținut: „Și mie îmi place părul lung, dar se întreține atât de greu.”

Și Elena Gheorghe a apreciat schimbarea, copiii celor două sunt foarte buni prieteni: „foarte frumoasă cuscră am!”, a scris cântăreața. Adelina Pestrițu și Ana Morodan au admirat și ele, prin emoticoane în formă de inimă, transformarea Adelei.

ADVERTISEMENT